Ontmoet ons op onderstaande evenementen

Webinars:

Gedurende het jaar organiseren wij verschillende webinars.

Op  dinsdag 30 september 2014 van 11.00 tot 12:00 uur organiseert LexisNexis in samenwerking met Partner in Compliance het webinar:
Gedrag- en cultuuraspecten t.o.v. Due Diligence in een internationaal kader.

Meld u direct aan kosteloos aan: online inschrijfformulier.

Over het webinar:

De afgelopen jaren heeft internationalisering van AML regelgeving geleid tot frequentere en verbeterde monitoring van AML risico’s door bedrijven intern. Tevens is er sprake van verscherpte handhaving van de regels door de externe toezichthoudende instanties zoals AFM, DNB, ACM etc. Door deze verscherping van toezicht zijn recent, ondanks de intern verbeterde monitoring, toch meer en hogere boetes uitgedeeld voor het overtreden van de AML regelgeving.

Het gedrag en de cultuur binnen een internationaal opererende financiële onderneming bepaalt in grote mate de beheersing van de AML risico’s. Zouden Compliance Officers oog moeten hebben voor het gedrag en de cultuur binnen hun organisatie? En zo ja, welke rol zouden zij hierin moeten spelen? Hoe gaat de Compliance Officer om met de verschillende culturen in de diverse landen waar de internationale financiële instelling opereert?

Over de sprekers: 
Danny Smit (oprichter Partner in Compliance) is een zeer ervaren consultant op het gebied van Compliance Risk Management.

Marten de Pagter is ACAMS gecertificeerd en ervaren Anti-Money Laundering-specialist. In 2013 werd hij associate partner en projectleider bij Partner in Compliance.

Klik hier voor meer  informatie over Danny Smit en Marten de Pagter

Luister naar onze Risk & Compliance webinars:

Trends in Compliance 
3 juni 2014

Wet en Regelgeving, Ontwikkeling en Practische tips in de Compliance Sector
13 mei 2014Meer informatie over aankomende webinars volgt binnenkort.Producten & Diensten
Support & Training
Bronnen
Actueel