Twee keer per jaar bieden wij een gratis seminar aan. Onze seminars zijn geheel gratis en het enige wat u moet doen om aanwezig te zijn, is u aan te melden. Vind hieronder meer informatie over ons volgende seminar en lees welk seminar in April heeft plaatsgevonden.


9 november 2017 - 4AML Seminar

Op 9 november wordt een tweede seminar georganiseerd die ingaat op de 4AML en de gevolgen hiervan. De vierde anti-witwasrichtlijn van de Europese Unie (4th Anti-Money Laundering Directive - 4AMLD) moest vóór 27 juni 2017 door alle Europese lidstaten zijn ingevoerd. Deze nieuwe richtlijn verhoogt de druk op internationale banken en andere multinationals om risicobeoordelings-, due diligence- en controleprocedures te implementeren. Gedurende het seminar blikken wij terug op de eerste 4 maanden en gaan we dieper in op de gevolgen van de 4AML. Hou deze pagina in de gaten voor meer informatie. 


20 April 2017 - Sancties in 2017 en hoe er praktisch mee om te gaan

Het seminar 'Sancties in 2017 en hoe er praktisch mee om te gaan' werd op 20 april georganiseerd. Gedurende deze middag werd iedereen op de hoogte gesteld van de laatste ontwikkelingen rondom sancties en de sanctiewetgeving, en hoe dit van invloed is op de praktijk. Sprekers en onderwerpen van die dag waren: 

- Sebastiaan Bennink van B&A Law over het wetgevende kader
- Yvo Amar van B&A Law over de praktische aanpak
- Pauline Ruitenberg van Marlink over de praktijkimplementatie
- Wim Boer van de Fiod over opsporing en veroordeling 

Klik hier om het verslag van die dag terug te lezen en de video te bekijken.

Neem contact met ons op
Telefoonnummer: 020 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
  • WIlt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief 
  • Volg ons op LinkedIn of Twitter 
  • Ga naar Nieuws en Blogs
    voor interessante artikelen, whitepapers en het laatste nieuws