Op dinsdag 21 mei organiseert LexisNexis het gratis seminar 'Artificial Intelligence and Robotics for Bigger Banks.'

De enorme hoeveelheid gegevens die elke seconde wordt gegenereerd, is verbijsterend. Elke dag wordt er 2,5 kwintiljoen bytes aan gegevens gemaakt en dit aantal is nog steeds groeiende. Deze gegevens omzetten in waarde is misschien wel de grootste uitdaging waarmee organisaties en ook banken worden geconfronteerd vandaag de dag.

Zijn organisaties/banken klaar voor het tijdperk van de vierde industriële revolutie?

Van alle big data- projecten faalt 85% doordat in de bestaande bedrijfsculturen en infrastructuur, bedrijven niet voorbereid zijn om deze big data te analyseren. Maar wanneer organisaties beginnen aan big data-initiatieven om een duidelijke vraag te beantwoorden, kunnen ze gegevens omzetten in meetbare waarden - van het optimaliseren van processen en het verbeteren van klantenservice tot het voorspellen van risico's en het identificeren van nieuwe kansen.

Tijdens het seminar delen diverse sprekers hun ervaringen, tips en wetenswaardigheden om deze nieuwe kansen te herkennen en hiermee aan de slag te gaan:

  • David Balson, Director of Intelligence, Ripjar
  • Patrick Ozer, Director Forensic Technology, KPMG
  • Yorick Doornweerd, Sales Director Robotic Process Automation - UiPath

Nadere informatie over de dag volgt zodra het programma gereed is, maar we willen je er graag bij hebben, vandaar dat we je vragen om je hierbij alvast aan te melden:

Inschrijfformulier
Meer weten over LexisNexis?
  • Volg ons op LinkedIn of Twitter
  • Ga naar Nieuws en Blogs
    voor interessante artikelen, whitepapers en het laatste nieuws