Inzichten in de technologie van nu

 

Tijdens dit seminar:

  • Krijgt u inzicht in hoe AI-technologieën en big data worden gebruikt om financiële criminaliteit aan te pakken
  • Hoort u hoe Machine Learning-technologieën u kunnen helpen bij het uitvoeren van operationele taken
  • Leert u hoe u uw organisatie moet loodsen door dit digitale tijdperk aan de hand van 'Automation First'

De enorme hoeveelheid gegevens die elke seconde wordt gegenereerd, is verbijsterend. Elke dag wordt er 2,5 kwintiljoen bytes aan gegevens gemaakt en dit aantal is nog steeds groeiende. Deze gegevens omzetten in waarde is misschien wel de grootste uitdaging waarmee organisaties en ook banken worden geconfronteerd vandaag de dag.

Bent u klaar voor het tijdperk van de vierde industriële revolutie?

Van alle big data- projecten faalt 85% doordat in de bestaande bedrijfsculturen en infrastructuur, bedrijven niet voorbereid zijn om deze big data te analyseren. Maar wanneer organisaties beginnen aan big data-initiatieven om een duidelijke vraag te beantwoorden, kunnen ze gegevens omzetten in meetbare waarden - van het optimaliseren van processen en het verbeteren van klantenservice tot het voorspellen van risico's en het identificeren van nieuwe kansen.

 

ONTMOET VAKGENOTEN

 

De drie onderstaande sprekers vertellen u er meer over.

David Balson, Director of Intelligence, Ripjar

David BalsonSpeciaal over vanuit Engeland vertelt David Balson, Director of Intelligence Ripjar, ons over de bestrijding van de financiële criminaliteit met machine learning. De uitdagingen voor financiële instellingen om zichzelf te beschermen tegen het witwassen van geld, fraude en andere financiële misdaden zijn enorm. Ripjar ondersteunt klanten hiermee en biedt inzichten die helpen bij het aanpakken van enkele van de grootste beveiligingsuitdagingen van de maatschappij, waaronder witwassen van geld, cybercriminaliteit en terrorisme.

 

Yorick Doornweerd, Sales Director Robotic Process Automation - UiPath

Yorick DoornweerdUiPath is de voorloper in het ‘Automation First’-tijdperk. Zo pleit de organisatie er voor dat iedereen straks over een eigen robot beschikt. Tijdens de LexisNexis seminar zal Yorick Doornweerd ‘automation first’ presenteren. De doelstelling van UiPath is om meer dan een miljoen mensen te empoweren met skills die onmisbaar zijn in het digitale tijdperk. UiPath heeft met haar RPA-platform dan ook al miljoenen repetitieve, geestdodende taken voor bedrijven en overheidsorganisaties over de hele wereld geautomatiseerd. Veel organisaties zijn zich aan het verdiepen in een robot workforce. Aan de hand van best practices laten we zien hoe je hier versneld kan komen. Haal de robot uit de mens!

 

Arjan Hessels, Manager Innovatie & Digitalisering, Stater

Arjan HesselsArjan Hessels is bij Stater verantwoordelijk voor het innoveren en digitaliseren van de dienstverlening. Stater is een financiële dienstverlener de grootste onafhankelijke Hypotheekservicer van Nederland. Hij geeft leiding aan een team van Business Developers, Sales Managers en Consultants. Digitalisering en het gebruik van nieuwe technologieën geeft de sector veel nieuwe mogelijkheden. De financiële sector is ook gebaat bij zekerheid en gebonden aan stringente Wet en Regelgeving. Arjan zal in zijn presentatie laten zien wat er mogelijk is met het gebruik van data, artificiële intelligentie en Robotics en stilstaan bij de uitdagingen van de sector. Een hypotheek in enkele seconden is technisch mogelijk maar gaat het er ooit van komen?

 

Patrick Özer, Director Forensic Technology, KPMG

Patrick OzerPatrick Özer leidt het Forensic Technology-team bij KPMG en heeft een achtergrond in kunstmatige intelligentie (AI). Zijn presentatie zal het gebruik van AI en Machine Learning (ML) -technieken onderzoeken om de werklast financiële instituten (FI) te verminderen met Transaction Monitoring (TM) en Sanctions Screening. Resultaten laten zien dat machine learning-modellen reële kostenbesparende voordelen kunnen bieden binnen aanvaardbare risicotoleranties en betrouwbaarheidsniveaus.

 

Wij zien u graag 21 mei op de Radarweg 29 in Amsterdam!

Aanmeldformulier:
Meer weten over LexisNexis?
  • Volg ons op LinkedIn of Twitter
  • Ga naar Nieuws en Blogs
    voor interessante artikelen, whitepapers en het laatste nieuws