De informatie vinden die u nodig heeft met Nexis, de researchtool

De ogenschijnlijk oneindige hoeveelheid informatie op internet heeft de manier waarop informatie wordt verzameld ingrijpend veranderd. Cijfers en informatie zijn nu met een paar muisklikken te bemachtigen. Helaas zijn gratis online informatiebronnen niet altijd betrouwbaar, is het moeilijk om de feiten te checken (lees; fakenews) en is het lastig zoeken. Er zijn grote verschillen tussen de cowboypraktijken van het openbare web en gerespecteerde online nieuws- en informatiediensten als Nexis. 

Gedurende het webinar zal Marlies het verschil toelichten tussen het vinden van informatie op het internet en wat de onderscheidende aspecten zijn van een informatiedienst als Nexis. Na het webinar weet u: 

- Welke bronnen beschikbaar zijn in Nexis 

- Hoe u kan zoeken en documenten kan exporteren in Nexis 

- Wat de nieuwste functionaliteiten zijn

- Wat de meerwaarde is van Nexis

Meld u aan voor dit webinar en hierna weet u precies wat voor soort en welke informatie u waar in Nexis kunt vinden. Schrijf u nu in! 


 Schrijf je nu in!

 

Spreker: Marlies Segers

Marlies Segers is ruim 10 jaar werkzaam bij LexisNexis. In deze tien jaar heeft zij communicatie- en informatiespecialisten van haar gedegen advies voorzien. Marlies geeft wekelijks trainingen aan haar klanten en voorziet ze van de tips & tricks om goed met Nexis om te gaan. Grijp nu uw kans om van de expert alles te horen over Nexis.

Neem contact met ons op
Telefoonnummer: 020 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op LinkedIn of Twitter
  • Ga naar nieuws voor interessante artikelen, whitepapers en blogs