Over LexisNexis

LexisNexis is een vooraanstaande leverancier van kennis-en informatieoplossingen voor professionals in tal van sectoren. Wij leveren informatie aan meer dan 3.000 klanten in onder meer de Benelux, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Noord-Europa, Oost-Europa, het Midden-Oosten en Latijns Amerika. LexisNexis is onderdeel van de RELX groep.

De database van LexisNexis omvat meer dan 36.000 bronnen: online, offline, social media, (inter) nationale en regionale kranten, tijdschriften en markt- en bedrijfsinformatie. Dankzij de diversiteit en de omvang van de beschikbare informatie bent u altijd op de hoogte van wat er speelt in de verschillende media. Deze kennis kunt u vervolgens eenvoudig delen en implementeren in uw organisatie.

Onze portfolio's:

Research

Met de research oplossingen van LexisNexis doorzoekt u efficiënt nieuwsartikelen, bedrijfs- en marktgegevens, biografieën en juridische informatie. U kunt uw zoekopdracht uitvoeren in verschillende bronnen tegelijk. Door het instellen van een alert ontvangt u dagelijks de nieuwste berichten over onderwerpen die voor u van belang zijn. Daarna deelt u het nieuws in een handomdraai met uw collega's.

Media monitoring

LexisNexis biedt u unieke tools voor het monitoren en analyseren van nieuws en bedrijfs- en marktinformatie. Daarmee krijgt u snel en eenvoudig inzicht in sentimenten en trends en kunt u ook de mediawaarde van uw campagne bepalen. Het maken van grafische analyse is eveneens gemakkelijk. Aan de hand van heldere resultaten kunt u verandering signaleren en anticiperen en op kansen en bedreigingen.

Risk & compliance

LexisNexis helpt uw organisatie te beschermen tegen fraude en reputatieschade. Met onze tools voor uitgebreide screening en due diligence onderzoekt u effectief wie u uw klanten, partners en leveranciers zijn, Zo voldoet u direct aan de wettelijke eisen en verplichtingen ter voorkoming van witwaspraktijken en omkoping.

Neem contact met ons op
Telefoonnummer: 020 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op LinkedIn of Twitter
  • Ga naar nieuws voor interessante artikelen, whitepapers en blogs