Bronnen in LexisNexis producten

LexisNexis heeft een unieke database die u toegang geeft tot meer dan 36.000 internationaal gerenommeerde nieuwsbronnen en zakelijke bronnen. In onze database kunt u zoeken in ruim 75 Nederlandse publicaties, waaronder alle grote landelijke en regionale kranten, opiniebladen, duizenden websites, social media, blogs en forums. Daarnaast kunt u zoeken in markt- & landrapporten, financiele & bedrijfsgegevens en PEP & Sanctielijsten. Tot slot biedt LexisNexis u de mogelijkheid om radio en televisie te monitoren.    

Kranten Online nieuws, (inter)nationale kranten en tijdschriften

LexisNexis beschikt over het grootste krantenarchief van Nederland met ruim 75 Nederlandse publicaties, waaronder alle grote landelijke en regionale kranten en opiniebladen. Grote nationale kranten als de Volkskrant, Parool, De Telegraaf en het Financieel Dagblad en regionale kranten als Brabants Dagblad, De Gelderlander, Dagblad van het Noorden zijn te vinden in onze database. Zowel het webnieuws als de kranten zijn terug te vinden in ons archief dat 30 jaar terug gaat. Voor een overzicht van al onze kranten en tijdschriften klik hier:

Social media

Social Media  

Met LexisNexis kunt u alle social media monitoren. U kunt Twitter, Facebook, Youtube, Instagram, Dailymotion, Pinterest monitoren, doorzoeken en de resultaten presenteren. 

TV en Radio Televisie en Radio  

Met LexisNexis kunt u televisie en radio monitoren. Met LexisNexis weet u precies waar en wanneer u genoemd bent op de Televisie of Radio. Lees hier meer over de monitoring van Radio en Televisie:

Financiële & bedrijf

Financiele, Bedrijfs en marktgegevens   

In de database van LexisNexis vindt u nieuwsberichten, financiele data, concurrentiegegevens, bedrijfsstructeren, eigendomsverhoudingen, KVK gegevens, ect. Voor meer over de financiele en bedrijfsinformatie:

PEP Lijsten

Pep- en Sanctielijsten

De database bevat nieuws, bedrijfsinformatie, sanctielijsten, zwarte lijsten en PEP-meldingen. Voor een compleet overzicht van alle bronnen

Biografieën

Biografieen

 In de database van LexisNexis vindt u de biografieeen van politici, investeerders, celebrities en andere individuen 
LexisNexis heeft het meest unieke (online) nieuwsarchief van Nederland. Meer lezen wat de database van LexisNexis zo uniek maakt? Lees het hier:
 

Neem contact met ons op
Telefoonnummer: 020 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op LinkedIn of Twitter
  • Ga naar nieuws voor interessante artikelen, whitepapers en blogs