Radio en televisie real-time doorzoeken en analyseren

Real-time radio en Televisie monitoring

Wilt u weten wat er op radio en tv wordt gezegd over uw organisatie, uw merk of uw concurrenten? Ervaart u dan nu de voordelen van de samenwerking tussen LexisNexis en Media Distillery.

Media Distillery
Media Distillery biedt volledig geautomatiseerde real-time monitoring. Een compleet nieuwe oplossing waarmee het bedrijf sinds kort de 25 meest bekeken en meest beluisterde radio- en televisiestations van Nederland continu monitort. Dit betreft zowel nationale als regionale zenders.    

Doorzoeken en analyseren
Dagelijks analyseert Media Distillery 175 nieuws- en actualiteitenprogramma's. Binnen enkele seconden wordt alle gesproken en zichtbare tekst uit de videostroom gedestilleerd en geïndexeerd. Dat gebeurt met een combinatie van geavanceerde spraak- en beeldherkenningstechnieken die garant staat voor hoge betrouwbaarheid. 

Relevante uitzendingen zoeken
Aan de hand van zoektermen vindt u alle relevante uitzendingen rondom uw merk, markt of concurrenten in de database. Dankzij de archieffunctie kunt u ook historische zoekopdrachten laten uitvoeren. De Media Distillery zoekmachine helpt u om uw resultaten verder te filteren.     

De service van Media Distillery vormt een waardevolle aanvulling op de contentcollectie van LexisNexis. Door de uitbreiding met dit totaalpakket van Nederlandstalige radio en televisie kunnen wij een unieke combinatie bieden van online, print, social media en rtv content. Uw merk, markt en concurrenten zijn media-breed te monitoren voor een volledig overzicht. U kunt snel inspelen op de actualiteit en reageren wanneer dat nodig is.

Neem contact met ons op
Telefoonnummer: 020 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op LinkedIn of Twitter
  • Ga naar nieuws voor interessante artikelen, whitepapers en blogs