tips meten sociale media-invloeden

28 November 2019 11:07

In dit digitale tijdperk profiteren meer industrieën van de technologische vooruitgang en digitale methoden, die hun werkterrein positief kunnen beïnvloeden. Met name public relations en marketingprofessionals maken gebruik van strategieën zoals influencermarketing, waardoor ze een betere manier krijgen om mensen te targeten die invloed hebben op hun consumenten.

In essentie maakt influencermarketing gebruik van sociale mediaplatforms en gebruikersgegevens om te bepalen welke individuen consumenten beïnvloeden, waardoor ze uiteindelijk aankopen gaan doen, helpen merkbekendheid te verspreiden en bedrijven te laten groeien.

Dat is wat inzicht geeft in de influencers van sociale media, die zo belangrijk zijn voor PR-professionals. In de wereld van marketing en promotie van vandaag is het verder kijken dan basisstatistieken van cruciaal belang om je efficiënt en effectief tot consumenten te richten. Het vereist verdere evaluatie van gegevens om te bepalen welke sociale influencers u kunnen helpen uw bedrijf te laten groeien en meer klanten te werven. U kunt uw strategie naar hoger niveau tillen door de kracht van socialmedia-platforms te omarmen. Dus hoe kunnen PR-professionals data-analyse gebruiken om potentiële influencers vollediger te evalueren?

In deze infographic belichten we de vijf gouden tips voor het meten van social media influencers die u helpen optimaal gebruik te maken van uw marketingstrategie.

Infographic social influencers

Neem contact met ons op
Telefoonnummer: +31 (0) 20 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op Facebook, LinkedIn of Twitter
  • Ga naar Kennisbank voor interessante artikelen, whitepapers en blogs