Media Intelligence app

28 November 2022 15:45

PR-professionals kunnen hun werk niet uitvoeren zonder continue de media in de gaten te houden. Gelukkig geeft de nieuwe Nexis Newsdesk™ mobiele app je de voorsprong die je nodig hebt om voorop te blijven lopen: zo heb je media-intelligentie altijd binnen handbereik.

Krachtige inzichten ontdekken via de app

Onze online media intelligence oplossing Nexis Newsdesk™ wordt al gebruikt door duizenden communicatie-experts over de hele wereld - en terecht. Newsdesk geeft toegang tot inhoud van meer dan 100.000 nieuwsbronnen en 2,5 miljoen sociale kanalen, inclusief informatie uit meer dan 200 landen en in 100 talen. De app van Nexis Newsdesk zorgt ervoor dat je 24/7 toegang hebt tot de mogelijkheden van media intelligence en media monitoring. Of je nu een crisis in de gaten houdt terwijl je aan het reizen bent, of in de avond nog even wilt weten hoe vaak dat artikel dat je hebt geplaatst is overgenomen in andere media-uitingen, onze app heeft de informatie die je nodig hebt, waar je ook bent.

Een gebruiksvriendelijke ervaring

De Nexis Newsdesk mobiele app biedt niet alleen alle krachtige gegevens die je gewend bent van de desktopversie, maar biedt ook toegang tot al jouw opgeslagen inhoud en geeft de mogelijkheden om koppen en fragmenten van en uit artikelen onderweg te bekijken. Je kunt dus moeiteloos heen en weer gaan tussen laptop en telefoon, zonder iets te verliezen.

En natuurlijk is de populaire functionaliteit voor delen ook beschikbaar in de app. Hierdoor kun je direct relevante en belangrijke artikelen doorsturen naar collega's.

Directe inzichten

Nexis Newsdesk geeft je niet alleen toegang tot de meest uitgebreide en actuele informatie, maar visualiseert ook automatisch de belangrijkste inzichten die je nodig hebt in een handig exporteerbaar formaat. Met deze grafieken, grafieken en visualisaties kunt je bijvoorbeeld zien wat de dekking is van een artikel, of het sentiment van de reacties en deze vervolgens snel delen met de belangrijkste belanghebbenden van je organisatie.

Ben je klaar om de mogelijkheden van de Nexis Newsdesk mobiele app te ervaren? Als je al een gebruiker van Newsdesk bent, download je deze via onderstaande links:

https://apps.apple.com/nl/app/nexis-newsdesk-mobile/id1567099763

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lexisnexis.newsdesk&hl=nl&gl=US

Neem contact met ons op
Telefoonnummer: +31 (0) 20 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op Facebook, LinkedIn of Twitter
  • Ga naar Kennisbank voor interessante artikelen, whitepapers en blogs