Nexis Hub: onderzoek is opnieuw uitgevonden

25 April 2023 08:00

Of je nu competitieve informatie verzamelt, onderzoek doet naar input voor een actueel nieuwsbericht of een andere kritische onderzoekstaak, het is nog nooit zo belangrijk geweest om de kunst van grondig en efficiënt onderzoek onder de knie te krijgen. Gelukkig wordt het proces van het verzamelen en ordenen van gegevens een stuk sneller en eenvoudiger. Met Nexis® Hub.

Ontdek de nieuwe manier om informatie te verzamelen, organiseren en rapporteren

Nexis® Hub vereenvoudigt en versnelt het onderzoeksproces van begin tot eind door de tijdrovende taken van het kopiëren, plakken en formatteren van broninformatie te stroomlijnen. Het integreert ook met Google Chrome en Microsoft Word om perfect in jouw workflow te passen.

Dit is hoe het werkt:

  • Gebruik de Chrome-extensie van Nexis® Hub om informatie van verschillende Nexis®-producten en van het internet te vinden en op te slaan.
  • Ga naar het collectieportaal van Nexis® Hub om alle gevonden informatie op één plek te bekijken.
  • Krijg snel toegang tot jouw bevindingen en voeg ze toe in Microsoft Word om snel en eenvoudig rapporten te maken.

Nexis® Hub maakt het eenvoudig om jouw bevindingen te verzamelen en te ordenen op één locatie, waardoor je een holistisch beeld krijgt om snel trends op te merken, belangrijke inzichten te identificeren en prioriteit te geven aan welke informatie je in jouw rapporten wilt benadrukken. Gebruikers kunnen zelfs een exponentiële hoeveelheid tijd besparen die normaal gesproken nodig is om de taken van het handmatig verzamelen, verzamelen en delen van informatie uit te voeren.

Meer weten? Vul het formulier in om een afspraak te maken of ga naar de productpagina

Neem contact met ons op
Telefoonnummer: +31 (0) 20 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op Facebook, LinkedIn of Twitter
  • Ga naar Kennisbank voor interessante artikelen, whitepapers en blogs