Achmea verlengt samenwerking LexisNexis

02 July 2020 07:53

Amsterdam, 02-07-2020 – Verzekeraar Achmea heeft de samenwerking met LexisNexis met drie jaar verlengd. Naast de (inter)nationale media-monitoringsdiensten maakt Achmea gebruik van de data-analyse mogelijkheden van LexisNexis. Achmea gebruikt deze informatie om maatschappelijk relevante ontwikkelingen snel te kunnen herkennen en hier voor klanten op in te spelen. Achmea is tevens kennispartner van het internationale ontwikkelteam van LexisNexis.

Via o.a. nieuwsbrieven en de Achmea Nieuws App worden zo’n 700 kenniswerkers bij Achmea realtime op de hoogte  gehouden van actualiteiten over voor hen relevante thema’s uit o.a. print- en online media, politiek, vakmedia, blogs en radio en televisie. Daarnaast beschikt Achmea over een eigen archief en de archiefdatabase Nexis.

Inspelen op veranderende wensen

“Achmea staat midden in de maatschappij en zet zich in voor een gezonde, veilige en toekomstbestendige samenleving. Uiteraard is het voor onze collega’s van belang de actuele ontwikkelingen in de sector, maar ook daarbuiten, nauwgezet te volgen. Zo weten zij wat er leeft en kunnen zij nog beter inspelen op de veranderende wensen van onze klanten. Met de overeenkomst met LexisNexis stellen we hen hiertoe nog beter in staat”, aldus Stefan Kloet, directeur Corporate Communicatie.

Waardevolle inzichten voor de verzekeringsbranche

Vice President Product Manon van der Velde van Nexis Solutions: “Wij zijn zeer verheugd dat de samenwerking met Achmea wordt voortgezet in de komende jaren. Het corporate communicatieteam van Achmea loopt vóór in hun werkveld. Het team zet sterk in op data-analyse om strategische inzichten te verkrijgen over wat speelt in de maatschappij. Het is inspirerend om te zien hoe Nexis Newsdesk hen ondersteunt bij pro-actief stakeholder en reputatiemanagement. Wij kijken ernaar uit om ook in de toekomst te blijven innoveren en een sterke partner voor Achmea te zijn.”

Over LexisNexis

Nexis Solutions is het informatie- en data portfolio van LexisNexis®,  de wereldwijde leverancier van oplossingen speciaal ontworpen voor professionals in onder meer de media- en marketingindustrie, de financiële en educatieve sector, gezondheidszorg, overheden en goede doelen. LexisNexis® verzamelt nieuwsberichten, juridische en bedrijfsinformatie van tienduizenden internationale bronnen, evenals van duizenden bedrijfsrelevante websites, blogs en forums. Het content-portfolio met miljarden documenten varieert van kranten tot vakbladen en van bedrijfsdatabanken tot bedrijfsrapporten.

Contact
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met:

LexisNexis Benelux, Minke Kooman, Marketing Manager Benelux
Radarweg 29
1043 NX Amsterdam
Telefoon: 06- 1343 6822
E-mail: minke.kooman@lexisnexis.nl
www.lexisnexis.nl

Neem contact met ons op
Telefoonnummer: +31 (0) 20 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op Facebook, LinkedIn of Twitter
  • Ga naar Kennisbank voor interessante artikelen, whitepapers en blogs