Als consultant echte waarde creëren met onderzoek

28 November 2019 11:07

Consultant

Als consultant heb je te maken met steeds strakkere deadlines, complexere projecten, minder middelen en klanten die meer weten dat ooit tevoren. Hoe onderscheid je jezelf dan nog? Hoe creëer je inzichten die ook echt leiden tot veranderingen? Gebruik je de juiste tools om het vertrouwen van je klanten te winnen?

Jouw toegevoegde waarde als consultant
Expertise is meer dan alleen een mening hebben. Je moet een strategisch perspectief kunnen bieden op basis van je kennis en je mogelijkheid om informatie in een breder verband te plaatsen – op basis van inzicht in een bepaalde sector, historische gegevens, bedrijfsprofielen, technologische innovaties en nog veel meer. Maar hoe weet je of je het totaalplaatje ziet en groei creëert voor je klanten?

Onze tipsheet staat vol met tips over hoe je jouw klanten kunt overtuigen van jouw toegevoegde waarde. Kies de juiste tools om toegang te krijgen tot de content die je nodig hebt en zorg ervoor dat je jouw inzichten en expertise in de juiste context plaatst. Met onze vier tips kun jij je klanten ervan overtuigen dat jij de consultant bent die zij nodig hebben.

Download onze tipsheet vandaag nog!

Neem contact met ons op
Telefoonnummer: +31 (0) 20 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op Facebook, LinkedIn of Twitter
  • Ga naar Kennisbank voor interessante artikelen, whitepapers en blogs