Contactkaarten journalisten in Newsdesk

04 October 2021 12:29

Ontdek de journalist contactkaarten in Nexis Newsdesk

Het is belangrijk om te weten wat journalisten over jouw bedrijf zeggen - de goede en de slechte verhalen. Maar met zoveel journalisten en websites die elke dag artikelen schrijven en publiceren is het best moeilijk om op de hoogte te blijven.

En stel dat je juist een bepaalde journalist wilt bereiken? Hoe pak je dat aan? Niet alleen moet je de relatie op zoeken en onderhouden met die journalisten maar het zoeken naar en identificeren van die journalisten en het leren van de beste methoden om met hen in contact te komen kan soms op zich al een hele onderneming zijn.

Daarom hebben we contactkaarten voor journalisten toegevoegd in Nexis Newsdesk. Deze kaarten zijn beschikbaar in een add-on-module en maken het zoeken naar en vinden van de gegevens van journalisten, zowel bekende als onbekende voor jouw bedrijf, snel en eenvoudig.

Dit zijn de voordelen van het gebruik van journalist contactkaarten

Door contactkaarten voor journalisten toe te voegen is Nexis Newsdesk nog meer een ‘alles-in-één’ oplossing geworden voor media monitoring. Niet alleen kun je met Newsdesk effectieve nieuwsmonitoring uitvoeren, je kunt nu dus ook de journalisten vinden die schrijven over de onderwerpen die voor jouw organisatie relevant zijn en contact met ze opnemen. En dat allemaal binnen één platform.

Als PR- en/of communicatie professional ken je waarschijnlijk wel de frustratie om specifieke journalisten te identificeren en hun media-contactgegevens op te sporen. Dit kan veel tijd kosten. De contactkaarten voor journalisten in Newsdesk helpen om deze frustratie te elimineren.

Dit is hoe het werkt:

  • Klik op een auteursnaam bij één van jouw resultaten en het profiel van de journalist verschijnt.
  • Zie direct de contact gegevens, zoals e-mailadres of soms het telefoonnummer.
  • Ook zie je de meest recente artikelen van de journalist, zo weet je waar deze journalist nog meer over schrijft.

Met contactkaarten voor journalisten kun je jouw mediamonitoring proactiever benaderen. Klaar om ze uit te proberen? Log nu in op Newsdesk of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Met Nexis Newsdesk™ kun je monitoring automatiseren om zo te zoeken naar vermeldingen van jouw merk, product of campagne. Newsdesk checkt elke dag miljoenen nieuwsartikelen, online berichten en sociale vermeldingen.

Vraag nu een vrijblijvende demo aan via het formulier!

Neem contact met ons op
Telefoonnummer: +31 (0) 20 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op Facebook, LinkedIn of Twitter
  • Ga naar Kennisbank voor interessante artikelen, whitepapers en blogs