LexisNexis en Zepservice

28 November 2019 11:04

Zep service logo

Almere, 19 mei 2016 – Op donderdag 26 mei om 11.00 uur vindt de officiële opening plaats van ZEPservice in de nieuwe bibliotheek in Almere-Stad. ZEPservice is een nieuwe online dienst van de bibliotheek, speciaal voor ZZP'ers en kleine MKB-ers. De nieuwe bibliotheek heeft ZEPservice ontwikkeld in samenwerking met LexisNexis en met steun van de provincie Flevoland en de gemeente Almere. De opening wordt verricht door de heer Rijsberman, gedeputeerde van de provincie Flevoland, en de heer Wiersma, directeur van de nieuwe bibliotheek. Geïnteresseerden worden hierbij van harte uitgenodigd om de opening van ZEPservice bij te wonen.

Andreas Zenthöfer, economisch adviseur bij de Vertegenwoordiging van de Europese Commissie in Nederland, is aanwezig tijdens de opening. Hij vertelt over investeringsmogelijkheden voor innovatieve projecten uit het Europees Fonds voor Strategische Investeringen (EFSI).

ZEPservice houdt gebruikers op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen in hun vakgebied en dat van hun klanten. Via een persoonlijke profiel heeft de ZZP'er toegang tot een omvangrijke bronnencollectie, waaronder betaalde artikelen uit Nederlandse kranten. De ondernemer beschikt over up-to-date informatie die bereikbaar is op de desktop, tablet en smartphone. Ter kennismaking kan er een maand gratis gebruik worden gemaakt van ZEPservice.

ZZP-ers en kleine MKB-ers uit Flevoland kunnen de komende tijd deelnemen aan gratis workshops, ter kennismaking met ZEPservice. De agenda is te vinden via www.ZEPservice.nl en wordt binnenkort aangevuld met nieuwe workshops in september en oktober van dit jaar.

LexisNexis, onderdeel van RELX, is al meer dan 30 jaar pionier in het ontsluiten en interpreteren van informatie. Bijvoorbeeld via Nexis, een online database waarmee onderzoekers betrouwbaar onderzoek kunnen doen.

Neem contact met ons op
Telefoonnummer: +31 (0) 20 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op Facebook, LinkedIn of Twitter
  • Ga naar Kennisbank voor interessante artikelen, whitepapers en blogs