LexisNexis finalist CODiE award 2020

15 April 2020 07:52

CODiE finalist LexisNexis

Wij zijn zeer verheugd om te mogen melden dat diverse LexisNexis oplossingen uitgekozen zijn voor een finaleplek bij de CODiE awards.

Het gaat om:
- De onderzoekstool Nexis. Genomineerd voor ‘Best Business Information / Data Delivery Solution’
- Onze onderzoeksoplossing voor Universiteiten en Hogescholen: Nexis Uni. Genomineerd voor ‘Best Library Reference / Educational Database’
- De media-monitoring en – analyse tool Nexis Newsdesk. Genomineerd voor ‘Best Content Search & Discovery Solution’

CODiE Award finalisten staan voor de beste producten, technologieën en diensten in de software, informatie- en zakelijke industrie.

Het juryrapport van Nexis
Nexis werd uitverkoren als 1 van de 150 finalisten, de jury noemde de sterke content als reden, aangevuld door de mogelijkheid om in één keer te kunnen zoeken in alle content en daarna te kunnen filteren met behulp van zeer goed ontwikkelde functionaliteiten.
Een jurylid merkte op: ‘’Dit product is eenvoudig te gebruiken, het is flexibel en de resultaten zijn zeer precies.”

Wereldwijde media-analyses met Newsdesk
Nexis Newsdesk heeft de afgelopen drie jaar elk jaar een CODiE award gewonnen en blijft bezig met het ontwikkelen van verbeteringen in het gebruik. Eén van de juryleden schreef: “Media professionals van alle categorieën kunnen hiermee wereldwijd media types analyseren en onderzoeken.”

De kwalitatieve zoekvelden van Nexis Uni
Nexis Uni is een onderzoekstool voor academisch onderzoek. Studenten en docenten kunnen hierin zoeken naar o.a. nieuws en bedrijfsinformatie. Volgens een jurylid is Nexis Uni een database met “één van de beste zoekvelden die ik ooit gebruikt. Vorig jaar vond ik dit product al heel goed. Dit jaar vind ik het nog beter geworden.”

Over de SIIA CODiE™ Awards
De SIIA CODiE Awards zet technologische producten en diensten in de zakelijke industrie en onderwijsmarkt in het zonnetje. Sinds 1986 zijn duizenden producten en diensten erkend voor het bereiken van een zeer hoog niveau van kwaliteit. Meer informatie is te vinden op https://www.siia.net/codie/: De winnaars van dit jaar worden tijdens een online ceremonie op 18 mei bekend gemaakt.

Neem contact met ons op
Telefoonnummer: +31 (0) 20 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op Facebook, LinkedIn of Twitter
  • Ga naar Kennisbank voor interessante artikelen, whitepapers en blogs