Kan jouw media monitoring tool dit

07 April 2021 00:00

Op zoek naar een media monitoring tool? Dit is de oplossing!

Ben je op zoek naar een andere of nieuwe media monitoring & - intelligence oplossing? Dan wil je zeker weten dat je de beste keuze maakt. Natuurlijk is het makkelijk voor ons om te roepen dat Nexis Newsdesk™ precies is wat je zoekt. Maar we hebben ook goede redenen hiervoor. We hebben er een aantal op een rijtje gezet die je hopelijk kunnen overtuigen.

 1. Volume: Je wilt natuurlijk niet het risico lopen dat je cruciale informatie over het hoofd ziet, zeker niet dat stukje dat nu net het verschil kan maken in jouw analyse of strategische aanbeveling. Daarom telt volume bij een media monitoring tool zeker mee.  Newsdesk monitort bijna 100.000 nieuwsbronnen wereldwijd. En daar zitten ook gelicenseerde bronnen bij die je nergens anders kunt vinden.
 2. Bereik: We leven in een hele grote wereld. Het monitoren en analyseren van het nieuws uit één land is al veel werk. En eigenlijk onvoldoende als je het echt goed wilt doen. Maak je geen zorgen: Newsdesk heeft een internationaal bereik! Onze database heeft content afkomstig uit 235 landen en regio’s en in 90 verschillende talen.
 3. Hersenen: Alle content in Newsdesk zou weinig uitmaken als er geen eenvoudige manier was om deze te categoriseren en analyseren. Daarom hebben we bijna 3.500 sectoren en termen toegevoegd. Met de LexisNexis SmartIndexing technology™ krijg je hiermee de juiste resultaten of je nu gebruik maakt van een simpele zoekopdracht of van een Booleaanse query.
 4. Maatwerk: Jouw baan is niet zoals die van anderen. Dat is omdat je unieke voorkeuren en manieren van werken hebt. Newsdesk begrijpt dit. Daarom is het mogelijk om diverse onderdelen zo in te stellen dat het voldoet aan jouw wensen. De dashboards, grafieken, nieuwsbrieven en alerts, het is allemaal maatwerk zodat jij kan werken zoals jij het wilt.
 5. Teamspeler: De inzichten die je verzamelt in een media monitoring- en analyse tool kun je delen met het management, je salesteam en vele andere stakeholders en collega’s. De visualisatie tools in Newsdesk maken dit heel eenvoudig. Je kunt de grafieken ook toevoegen in emails en nieuwsbrieven of integreren op een website.
 6. Mobiel:  Jij zit niet vastgekleefd aan je bureau en dat zou ook moeten gelden voor een media monitoring oplossing. De gebruiksvriendelijke mobiele app van Newsdesk zorgt ervoor dat je waar dan ook informatie kunt zoeken en delen.
 7. Support: Je kunt niet alleen rekenen op onze tools maar ook op onze mensen. Bij een abonnement op Newsdesk krijg je een toegewijde Customer Success Manager toegewezen om je een training te geven en samen een op maat dashboard in te richten. Maar ook daarna kun je altijd contact opnemen voor hulp en vragen.

Ben je benieuwd geworden naar Nexis Newsdesk? Mooi! Wacht dan niet langer en vraag een vrijblijvende demo aan via het formulier.

Neem contact met ons op
Telefoonnummer: +31 (0) 20 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
 • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
 • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
 • Volg ons op Facebook, LinkedIn of Twitter
 • Ga naar Kennisbank voor interessante artikelen, whitepapers en blogs