Meer bereik voor jouw persbericht met Nexis Newswire

18 November 2021 11:27

Persberichten versturen

Een van de onbezongen helden van het bedrijfsleven is zonder twijfel het persbericht. Miljoenen en miljoenen van deze documenten zijn gedurende tientallen jaren uitgegeven, waardoor de media worden gevoed en belangrijk nieuws over de wereld wordt verspreid.

Met de introductie van Nexis® Newswire kunnen persberichten een nog groter bereik krijgen. Ken je Newswire nog niet? In dit blog bespreken we vijf unieke kenmerken van deze nieuwe dienst voor het distribueren van persberichten.

Toegang tot het internationale Google-advertentienetwerk

Nexis Newswire geeft je toegang tot alle 11 miljoen websites in het wereldwijde Google Ads-netwerk. Je kunt op verschillende manieren targeten op de sites die het meest waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in jouw nieuws. Zo kun je bijvoorbeeld doelen selecteren op basis van land, stad en postcode. Je kunt ook targeten op branche en speciale interesses.

Newswire google advertenties

Plaats jouw bericht op premium websites

Met Nexis Newswire kun je zonder extra kosten 5 websites selecteren waarop je een banneradvertentie plaatst van jouw persbericht. We maken zelfs de advertentie voor je als je dat wilt, ook zonder extra kosten.

Distributie naar spraakgestuurde assistenten

Met meer dan 4 miljard spraakgestuurde assistenten, zoals Amazon's Alexa, die al op de markt zijn, kan geen enkele professional dit communicatiekanaal meer negeren. Nexis Newswire omvat de distributie naar deze apparaten, waardoor ook de mensen worden bereikt die graag naar hun nieuws luisteren.

Persberichten vertalen in 9 talen

Nexis Newswire gebruikt de op AI gebaseerde vertaalservice van Google om jouw persberichten automatisch in maar liefst 9 talen te vertalen. Dat scheelt veel tijd en zo bereik je een veel grotere doelgroep.

Newswire persbericht vertalen

Volgen en rapporteren van de resultaten

Wil je een effectievere persberichtstrategie opbouwen, dan is jouw eerste stap om te begrijpen hoe jouw huidige persberichtstrategie presteert. Helaas bieden de meeste rapportagetools pas na 48 uur informatie over de prestaties. En zelfs dan zijn die gegevens vaak redelijk basic.

Nexis Newswire biedt nauwkeurige rapporten die zijn gebaseerd op diepgaande analyses en bevat details over weergaven en clicks. Bovendien zijn deze rapporten al binnen 24 uur beschikbaar, met een eindrapport na zeven dagen.

Wil je meer weten over wat er mogelijk is met Nexis Newswire? Vraag een demo aan via het formulier.

Neem contact met ons op
Telefoonnummer: +31 (0) 20 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op Facebook, LinkedIn of Twitter
  • Ga naar Kennisbank voor interessante artikelen, whitepapers en blogs