LexisNexis merkbescherming

01 April 2021 13:43

Vind online merkmisbruik en stop het met LexisNexis® Brand Protection Powered by Appdetex

Onze zuster afdeling bij LexisNexis, LexisNexis® Intellectual Property, heeft een nieuwe alliantie aangekondigd met Appdetex, een internationale expert op het gebied van merkbescherming, om LexisNexis® Brand Protection Powered by Appdetex aan te bieden in Europa en het Midden-Oosten. Meer informatie leest u in dit persbericht.

De alliantie combineert de sterke internationale aanwezigheid van LexisNexis® met de hoogwaardige oplossingen van Appdetex die het vinden en verwijderen van schadelijke online merkimitators sneller maakt en zo financiële- en reputatieschade minimaliseert.

“Met de versnelde toepassing van digitale kanalen tijden de COVID-19 pandemie, is merkmisbruik systematisch geworden” zegt Faisal Shah, CEO van Appdetex. “Gecoördineerde netwerken en criminele individuen hebben nep websites, mobiele apps en sociale profielen gecreëerd om mensen via het internet of hun mobiel te benaderen en zo de interactie tussen hen en de merken waarop ze vertrouwen te verstoren.“

“Agressieve aanvallen op de merken van onze klanten via digitale kanalen genereren additionele kosten door verloren verkoop en mogelijke juridische aansprakelijkheid,” zegt Joe Froehlich, Managing Director van LexisNexis Intellectual Property solutions.

Merken hebben krachtige wapens nodig om het gevecht aan te gaan met criminele partijen die moderne digitale marketing strategieën en technologie toepassen om systematisch merkmisbruik te plegen en consumenten te misleiden door populaire merken als aas te gebruiken. Merkbescherming helpt om risico’s te verminderen voor klanten, hun klanten en alle andere waardevolle merken.

LexisNexis® Brand Protection geeft u de mogelijkheid om:

  • Onbekende criminele spelers en andere misbruik netwerken en ecosystemen te ontdekken
  • Een duidelijk, centraal overzicht van merkmisbruik in diverse digitale kanalen te krijgen.
  • Efficiënt merkmisbruik te herstellen en verwijderen.
  • Inzicht te krijgen in het gedrag en tactieken van criminele spelers.
  • Eindeloos zoeken en het bijhouden van onhandelbare spreadsheets te beperken.
  • Merkmisbruik te vinden dat u met het blote oog of een andere oplossing niet zou vinden.

Wilt u weten hoe wij kunnen helpen bij het ontdekken, onderzoeken en snel stoppen van online merkmisbruik? Ga naar: www.LexisNexisIP.com/BrandProtection

Neem contact met ons op
Telefoonnummer: +31 (0) 20 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op Facebook, LinkedIn of Twitter
  • Ga naar Kennisbank voor interessante artikelen, whitepapers en blogs