Monitor ECI Literatuurprijs

28 November 2019 11:04

ECI literatuurprijsMonitor de zes genomineerde titels voor de ECI Literatuurprijs.

Op 10 november 2016 wordt de winnaar bekendgemaakt van de ECI Literatuurprijs 2016. De prijs, die bestaat uit een bedrag van €50.000 euro, wordt jaarlijks uitgereikt door een jury van beroepsrecensenten uit Nederland en Vlaanderen.

In aanloop naar de bekendmaking van de ECI-Literatuurprijs 2016, monitort LexisNexis real-time de aandacht voor de genomineerde titels in de media. Zowel in de printmedia, als online en op RTV. Voor het boekenvak is de media-aandacht voor auteurs en titels voor een belangrijk deel bepalend voor het verkoopsucces van titels.

Met de Newsdesk-tool van LexisNexis kunnen uitgevers, redacteuren, pr- en marketingafdelingen hun campagnes optimaliseren, de concurrerende uitgeverijen in de gaten houden en het mediabereik in de gaten houden. Zoals het mediabereik van de diverse genomineerde titels in de diverse media, over de afgelopen 100 dagen. Welke journalisten hebben hoeveel artikelen over de genomineerde auteurs geschreven?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Newsdesk en de voordelen van media-monitoring? Neem dan contact op via het formulier.

Neem contact met ons op
Telefoonnummer: +31 (0) 20 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op Facebook, LinkedIn of Twitter
  • Ga naar Kennisbank voor interessante artikelen, whitepapers en blogs