Newsdesk ontvangt voor vijfde keer een SIIA CODiE Award

22 July 2021 13:27

Nexis Newsdesk™ ontvangt voor het vijfde jaar op rij een SIIA CODiE™ Award

LexisNexis Media Monitoring Solution behaalt de hoogste eer als ‘Beste oplossing voor het zoeken en ontdekken van inhoud’

NEW YORK CITY, NY — LexisNexis® Legal & Professional, een toonaangevende leverancier van content- en technologieoplossingen, heeft aangekondigd dat Nexis Newsdesk™ is erkend tijdens de jaarlijkse SIIA CODiE™ Awards en uitgeroepen is tot de beste Content Search & Discovery-oplossing. Dit is het vijfde achtereenvolgende jaar dat Nexis Newsdesk topscores heeft gekregen van juryleden in deze prestigieuze competitie. De CODiE’s erkent bedrijven die wereldwijd innovatieve zakelijke technologieproducten produceren.

Alles-in-één oplossing voor mediamonitoring en -analyse

"Newsdesk is het bewijs dat klantgedreven innovaties werken", zegt Todd Larsen, President van Nexis Solutions, "We hebben regelmatig gesprekken met onze klanten om ervoor te zorgen dat onze oplossingen de antwoorden leveren die ze nodig hebben om succesvol te zijn."

Nexis Newsdesk is een alles-in-één oplossing voor mediamonitoring en -analyse en maakt het ontdekken van inzichten mogelijk m.b.t. reputatiebeheer, positionering, concurrentie-onderzoek en nog veel meer. Het platform kreeg dit jaar lof voor zijn intuïtieve interface, visuele dashboard, krachtige filtering en opties voor notificaties, die een "zeer efficiënte en effectieve manier bieden om te rapporteren over PR-prestaties en -kansen", aldus de juryleden.

"Het is altijd een eer om erkend te worden door collega's, en dit jaar markeert een nieuwe mijlpaal: voor het vijfde jaar op rij een CODiE-award", zegt Manon van der Velde, Vice President, Product. “We willen de SIIA en de CODiE-juryleden bedanken.”

De belangrijkste prijzen voor de software- en informatie-industrie

De SIIA CODiE Awards worden al meer dan 35 jaar erkend als de belangrijkste prijzen voor de software- en informatie-industrie en worden geproduceerd door de Software & Information Industry Association (SIIA), de belangrijkste handelsvereniging voor de software-, onderwijs-, media- en digitale-inhoud industrieën.

"De leveranciers die dit jaar worden geëerd, nemen een bijzonder speciale plaats in in de vooraanstaande geschiedenis van de CODiE's", zei SIIA-voorzitter Jeff Joseph. “Veel van deze winnaars hebben het bedrijfsleven letterlijk geholpen om te overleven en zelfs te gedijen, toen het wereldwijde bedrijfsleven door de Corona pandemie veranderde. Iedereen die vandaag geëerd wordt, demonstreert de veerkracht van deze dynamische industrie. De innovatie ging door, zelfs in een ongekend uitdagend jaar.”

Meer informatie

Meer over de Awards vind je op: siia.net/CODiE.
Details over de winnaars staan vermeld op https://history.siia.net/codie/2021-Winners
Meer informatie over Nexis Newsdesk vind je hier

Neem contact met ons op
Telefoonnummer: +31 (0) 20 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op Facebook, LinkedIn of Twitter
  • Ga naar Kennisbank voor interessante artikelen, whitepapers en blogs