Lancering Nexis Nieuwsbrief

17 February 2021 10:59

Al meer dan 45 jaar bundelen we bij LexisNexis de krachten met zowel uitgevers als informatie professionals. Ons streven daarbij is om een verzameling aan te leggen van de meest waardevolle collectie van nieuws en zakelijke informatie. En nu is het voor gebruikers nog makkelijker geworden om die informatie te verzamelen en te delen!  
We lanceren namelijk de nieuwe Nexis Nieuwsbrief functionaliteit.

Dit is een aanvulling op de onderzoek oplossing Nexis. Nexis wordt gebruikt voor efficiënt markt- of wetenschappelijk onderzoek en toegang tot achtergrondinformatie uit meer dan 200 websites met 40.000 toonaangevende bronnen en met de mogelijkheid om bijna 40 jaar terug in de tijd te gaan.

Met de lancering van Nexis Nieuwsbrief kunnen gebruikers de LexisNexis®-inhoud sneller en gemakkelijker dan ooit verzamelen en delen. Nexis Nieuwsbrief biedt een overzicht in één oogopslag,  stroomlijnt de communicatie binnen organisaties en verbetert samenwerking en het versnellen van besluitvorming.

Het is simpel
Of je nu onderzoek doet naar concurrenten of nieuws verzamelt over een bepaalde industrie, je kunt heel eenvoudig content aan een bestaande template toevoegen met een simpele click of door de slepen en plakken.

Het is slim
In een paar clicks kun je de inhoud zo organiseren dat deze eenvoudige te delen is en kun je notities toevoegen waarmee je extra context en inzicht biedt. Zo kunnen jij en je collega’s nog sneller tot een besluit komen.

Het is strategisch
Jij speelt een cruciale rol in de strategie en het succes van jouw organisatie. Dat is waarom Nexis Nieuwsbrief de ruis wegneemt zodat jij meer tijd kan steken in het halen van belangrijke inzichten uit de informatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Log nu in op Nexis of bekijk de video.

Neem contact met ons op
Telefoonnummer: +31 (0) 20 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op Facebook, LinkedIn of Twitter
  • Ga naar Kennisbank voor interessante artikelen, whitepapers en blogs