Nexis® Solutions en Blue Prism gaan samenwerken om klanten te helpen

23 January 2020 15:54

Samenwerking bepaalt gouden standaard voor gerobotiseerde procesautomatisering (RPA)


Raleigh, NC – 23 januari 2020 Steeds meer bedrijven herkennen de noodzaak om de risico's op reputatieschade en juridische, financiële en strategische schade te beperken. Dit heeft geleid tot de innovatieve samenwerking tussen Blue Prism en Nexis® Solutions . Deze samenwerking houdt in dat het 'connected' RPA-platform van Blue Prism geïntegreerd zal worden met Nexis Diligence™, om organisaties de mogelijkheid te bieden de efficiëntie en effectiviteit van hun due   diligence-proces te verbeteren met behulp van intelligente automatisering.

Door samen te werken kunnen de RPA van Blue Prism en Nexis Diligence™ uw screening, due diligence -analyses en -rapportages versnellen. Met behulp van Nexis Diligence wordt gezocht in internationale datasets, worden resultaten opgehaald en klantspecifieke rapporten samengesteld.

De mogelijkheid om due diligence -onderzoek naar klanten, leveranciers en andere externe partijen te kunnen stroomlijnen helpt om de algemene juridische compliance  van organisaties te verbeteren. Blue Prism RPA en Nexis Diligence helpen om bedrijfsrisico's te beperken, de operationele efficiëntie te verbeteren en de strategische prioriteiten van een organisatie te ondersteunen.

'We werken samen met partners die KI, analyses en andere toonaangevende technologieën gebruiken om een breed scala aan ethisch onwenselijk gedrag te bestrijden,' zegt Peter Walker, CTO van Blue Prism EMEA. 'Nexis Solutions loopt voorop in deze strijd en maakt gebruik van Blue Prism om intelligente automatiseringsoplossingen in te zetten tijdens missiekritische processen in een aantal van de strengst gereguleerde sectoren ter wereld. We zijn er trots op dat we samenwerken met een partner die dezelfde visie en toewijding heeft als het gaat om de ondersteuning van onze klanten.'

Nexis Diligence is een cloudgebaseerde oplossing die inzicht geeft in de mogelijke risico's van klanten, leveranciers en andere externe partijen door de belangrijkste informatie op één plek samen te brengen – om uitgebreide due diligence -controles van externe partijen mogelijk te maken. De zoek- en weergaveresultaten kunnen geëxporteerd worden om klantspecifieke rapporten te genereren, inclusief auditsporen voor due diligence -onderzoeken.

Samen kunnen Nexis Diligence en Blue Prism RPA bedrijven helpen om de volgende voordelen te realiseren:

  • Verbeterde efficiëntie: Verminder tijdrovende, arbeidsintensieve en handmatige informatieverzameling met een tijdbesparing van wel 98%; verbeter uw nauwkeurigheid en elimineer vertragingen, geef uw 'due diligence'-teams de ruimte om zich te richten op belangrijkere taken zoals de evaluatie van risicobeoordelingen en escalatie.
  • Een gebruiksvriendelijke en ongecompliceerde workflow: Een eenvoudige 'drag and drop'-interface maakt het heel eenvoudig om de stappen van uw due diligence -proces te configureren voor zowel Nexis Diligence als de hieraan gerelateerde stappen in de workflow (bijv. namen invoeren in een zoekopdracht, analisten op de hoogte stellen als een rapport klaar is voor beoordeling enz.)
  • Veelzijdigheid: Van toepassing op dagelijkse, doorlopende processen én op dringende ad hoc-taken, zoals tijdgevoelige sanering/verversing van due diligence.

Als pionier en uitvinder van RPA staat Blue Prism binnen de sector bekend als een betrouwbaar merk met veel technologische ontdekkingen en innovaties in de RPA-markt. Als het om veiligheid gaat, was het bedrijf de eerste RPA-leverancier die beloond werd met een CA Veracode Verified Continuous-accreditatie en werkt met Project Hosts, een door FedRAMP geautoriseerde Platform-as-a-Service-provider (PaaS). Andere mijlpalen omvatten Lifecycle Management (geïntroduceerd in 2006), RBAC (2006), Workload Management (2009), Disaster Recover (2009), Credential vaulting (2011), High Availability (2015), Industry’s only certified cloud reference architecture (2016) en nog veel meer.

Mark Dunn, Portfolio Director bij Nexis® Solutions, een onderdeel van LexisNexis Legal & Professional, zegt: 'We zijn heel blij met de samenwerking met Blue Prism. Dankzij hun bewezen leiderschap op het gebied van intelligente automatisering kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn. Door de samenwerking tussen Nexis Diligence en Blue Prism RPA kunnen de handmatige, repetitieve en talloze controles die onze 'due diligence'-teams uitvoeren heel snel geautomatiseerd worden. De digitale medewerkers van Blue Prism kunnen de due diligence -processen van een bepaalde entiteit tot 98% versnellen. En omdat RPA zo efficiënt is, kunnen due diligence -analisten hun vaardigheden richten op taken die meer toegevoegde waarde hebben.'

Over Blue Prism

Als pionier op het gebied van gerobotiseerde procesautomatisering (RPA) heeft Blue Prism zich ontwikkeld tot de meest betrouwbare en veilige keuze voor intelligente automatisering binnen de Fortune 500-markt en de publieke sector . En nu kunt u via Blue Prism toegang krijgen tot het hoogwaardige en 'connected' RPA-platform – ondersteund door onze Digital Exchange-appstore (DX) – om, net als andere toonaangevende leiders, gebruik te kunnen maken van toegankelijke en geavanceerde cognitieve technologieën en een groep van experts, onderzoekers en providers.

Het 'connected' RPA-platform bestaat uit interoperabele digitale medewerkers die kunnen multitasken, zich inzetten voor de nodige taken, samenwerken in teams, fouten herkennen en ervan herstellen, en bedrijfsprocessen kunnen automatiseren op alle niveaus. Het platform is systeem- en applicatie-agnostisch en maakt gebruik van kunstmatige intelligentie (KI), waaronder geavanceerde toegang tot externe KI-technologieën via de DX.

De 'connected' RPA van Blue Prism is beschikbaar op locatie, in de cloud, hybride of als geïntegreerde SaaS-oplossing en kan missiekritische processen heel eenvoudig automatiseren en uitvoeren. Tegelijkertijd levert het een ongeëvenaarde beveiliging, nauwkeurigheid, productiviteit en versnelde innovatie op, zodat uw mensen de vrijheid krijgen om zich te richten op creatiever en belangrijker werk.

Meer dan 1.500 internationale ondernemingen  vertrouwen op de digitale medewerkers van Blue Prism, en geven op die manier hun mensen de mogelijkheid om miljarden transacties te automatiseren, terwijl honderden miljoenen werkuren kunnen worden teruggegeven aan de operationele activiteiten.

Ga naar www.blueprism.com voor meer informatie over Blue Prism. Volg Blue Prism op Twitter @blue_prism en op LinkedIn .

###

Over Nexis® Solutions

LexisNexis® Solutions is een bedrijfsonderdeel van LexisNexis Legal & Professional. LexisNexis Solutions biedt ondernemingen en organisaties over de hele wereld het laatste nieuws, bedrijfsinformatie via zijn aanbod van oplossingen, waaronder het bekroonde Nexis®. Deze unieke combinatie van toonaangevende content en innovatieve technologie helpt zakelijke professionals om meer weloverwogen beslissingen te nemen door ze snel en eenvoudig toegang te bieden tot het laatste nieuws, feiten en inzichten met betrekking tot hun merk, klanten, prospects, concurrenten, leveranciers en branchetrends.

Mediacontact

Andre Fuochi
Blue Prism
Mobiel: +1 469-394-7274
andre.fuochi@blueprism.com

Sam Hemmant
Nexis Solutions, een onderdeel van LexisNexis Legal & Professional
Mobiel: +31 (0) 6 13284785    
sam.hemmant@lexisnexis.co.uk

© 2019 Blue Prism Limited. 'Blue Prism', 'Thoughtonomy', het 'Blue Prism'-logo en Prism-apparaat zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Blue Prism Limited of hieraan gelieerde ondernemingen. Alle rechten voorbehouden.

©2020 LexisNexis. LexisNexis, Nexis en het Knowledge Burst-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van RELX Inc. Andere producten of diensten kunnen handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken zijn van hun respectievelijke bedrijven. Alle rechten voorbehouden

Neem contact met ons op
Telefoonnummer: +31 (0) 20 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op Facebook, LinkedIn of Twitter
  • Ga naar Kennisbank voor interessante artikelen, whitepapers en blogs