Nexis voor CI

02 June 2021 14:12

Blijf de concurrentie voor met Nexis voor Competitive Intelligence

Heb je het al gehoord? Er is een nieuwe manier waarop zakelijke professionals relevante marktinzichten kunnen verzamelen uit het grote aanbod van nieuws, bedrijfsinformatie en patentendata in de database van LexisNexis.

We hebben het hier over Nexis voor Competitive Intelligence, een tool waarmee je snel en eenvoudig onderzoek kunt doen naar concurrenten. Check financiële informatie, nieuws, M&A activiteiten en meer, en dat allemaal op één plek en binnen een paar clicks. Zo verzamel je op een overzichtelijke manier relevante informatie die van invloed kan zijn op strategische beslissingen van jouw organisatie.

Kwaliteit en kwantiteit

Onderzoek naar concurrenten betekent dat je data nodig hebt die zowel veelomvattend is als van goede kwaliteit. Prestaties, sterke & zwakke punten, kansen & bedreigingen: het kan je uren kosten om alle gegevens te verzamelen en er een rapport met aanbevelingen van te maken voor het management of andere stakeholders. En als je dit allemaal hebt gedaan, heb je dan voldoende zekerheid dat je geen belangrijke informatie hebt gemist? En moet je het onderzoek eigenlijk niet maandelijks herhalen om zeker te zijn dat er geen nieuwe waardevolle informatie is bijgekomen?

Geen andere oplossing in de markt biedt zoveel kwalitatieve en verrijkte data dan Nexis voor Competitive Intelligence. Wij bieden drie keer meer gelicenseerde bronnen in vergelijking met ander vergelijkbare partijen. Met toegang tot de volledige Nexis Dossier suite, biedt Nexis voor Competitive Intelligence informatie over meer dan 320 miljoen bedrijven en gegevens van meer dan 70 miljoen leidinggevenden. Eén zoekopdracht bespaart je dus uren aan het zoeken in meerdere bronnen.

En laten we onze unieke SmartIndexing Technology™ niet vergeten, die LexisNexis content analyseert en er labels aan toevoegt via semantische analyse en machine learning. Hierdoor wordt de data geclassificeerd op basis van onderwerp, industrie, bedrijf, of plaats en wordt de kans vergroot dat je sneller vindt wat je zoekt.

Razendsnel van onderzoek naar inzicht

Elk bedrijf kent meerdere directe en indirecte concurrentie die ze in de gaten wil houden. Handmatig informatie verzamelen per bedrijf is zeer tijdintensief en er is een risico op het maken van fouten waardoor je belangrijke inzichten kunt mislopen.

Nexis voor Competitive Intelligence is de enige oplossing in de markt die je snelle inzichten biedt t.o.v. tot 6 bedrijven tegelijkertijd en dat allemaal in 1 tool. Binnen enkele clicks vergelijk je diverse bedrijven op basis van industrie, financiële gegevens, intellectueel eigendom nieuws, samenstelling van het bedrijf en nog veel meer. In andere woorden: Nexis voor Competitive Intelligence laat je razendsnel van onderzoek naar inzichten gaan.

Zoeken, vergelijken, vastpinnen en delen

Andere oplossingen voor concurrentie onderzoek bieden maar een deel van het totale proces, met als resultaat een gebrekkig en tijdintensief onderzoek. Van het ontdekken van trends tot een diepgaand onderzoek en het delen van uitkomsten met stakeholders, Nexis voor Competitive Intelligence helpt je bij elke stap in het concurrentie onderzoek proces. Onderzoeken, bewijs verzamelen en je gedachten organiseren, het kan nu allemaal op één centrale plek.

Meer weten over hoe Nexis voor Competitive Intelligence werkt? Vraag een demo aan via het formulier!

Neem contact met ons op
Telefoonnummer: +31 (0) 20 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op Facebook, LinkedIn of Twitter
  • Ga naar Kennisbank voor interessante artikelen, whitepapers en blogs