Nexis® zorgt voor vermindering van stress op de werkvloer

09 April 2020 09:16

Dat stress iemand mentaal en lichamelijk kan opbreken is wetenschappelijk bewezen. En terwijl een stressvrije baan niet bestaat, zijn er wel tools die werk makkelijker, efficiënter en zelfs minder stressvol kunnen maken. Bij Nexis® geloven wij dat dat het grote volume aan toegankelijke data ervoor zal zorgen dat taken makkelijker uitgevoerd kunnen worden, waardoor er minder stress bij komt kijken. Laten we kijken naar een paar veel voorkomende stresspunten, waarbij Nexis® uitkomst kan bieden.

Zoeken naar de juiste experts

De wereld is zo groot en complex geworden dat het soms lastig is om voor een project de juiste input van bijvoorbeeld een specifieke expert of markt te vinden. Het maakt niet uit waarom je naar iets op zoek bent, het zoeken zal altijd makkelijker worden door de beschikbaarheid over alle officiële content van o.a. wetenschappers, rechters, experts en overheden.

Het vinden van de juiste partners

Of het nu een nieuwe werknemer, een nieuwe zakenpartner of iemand anders is, ook bij het onderzoeken van personen kan Nexis® helpen om potentiële “red flags” te ontdekken. De stap helpt niet alleen nu stress te verminderen, ook zal het later hoofdpijn voorkomen. In de Nexis® database staan blacklists, politically exposed persons, namen van afgezette bestuurders en nog veel meer.

Het beoordelen van complexe juridische zaken

De juridische wereld staat nooit stil en zal altijd blijven uitbouwen. Het is lastig om dit allemaal bij te houden, maar ook hier kan Nexis® bij helpen door middel van alle beschikbare juridische data van officiële bronnen. Ook officiële bronnen uit het buitenland zijn hierin meegenomen, bijvoorbeeld uit Frankrijk, de U.S. en Mexico.

Het analyseren van specifieke landen

Wanneer het gaat over een internationale uitbreiding moet er goed onderzoek worden gedaan naar dat specifieke land. Maar ook als je wilt weten waar het beste een nieuwe fabriek gebouw kan worden is het handig dat er goed vergeleken kan worden. Nexis® biedt data, rapporten en inzichten uit specifieke landen om te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Het uitvoeren van Competitieve Intelligentie

Ook bij het beter begrijpen van concurrentie of partners kan Nexis® helpen met haar verzameling van bedrijfsdata. Internationaal wordt dit gedaan met de Worldbox Business Reports. Als er niet specifiek naar een bedrijf wordt gezocht, biedt Nexis® ook data uit een bepaalde industrie.

Om stress te verminderen kan er dus door middel van Nexis® tijd bespaard worden op onderzoek en kan de kwaliteit van het onderzoek worden verhoogd. Hierdoor kunnen er betere beslissingen genomen worden, waardoor u sneller, efficiënter en, belangrijk, met minder stress uw werk kunt doen!

Neem contact met ons op
Telefoonnummer: +31 (0) 20 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op Facebook, LinkedIn of Twitter
  • Ga naar Kennisbank voor interessante artikelen, whitepapers en blogs