Nieuwe oplossing voor Due diligence: BatchNameCheck

28 November 2019 11:03

Zorg voor solide risicomanagement door het screenen en monitoren van meerdere organisaties en personen tegelijkertijd

CleverKYC levert dagelijks screeningsgegevens en rapporten. Hiermee kunt u organisaties en personen, die een mogelijk een risico voor uw organisatie vormen, identificeren. Door optimaal gebruik te maken van zowel wereldwijde (sanctie)lijsten, databases met Politically Exposed Persons (PEP)  en zoekopdrachten naar negatief nieuws krijgt u real time resultaten die nodig zijn om uw organisatie vooruit te helpen. CleverKYC is een betrouwbare, efficiënte en voordelige oplossing voor het geïntegreerd checken van al bestaande en nieuwe organisaties en personen. CleverKYC kan zowel voor individuele als uitgebreide zoekopdrachten worden gebruikt.

Een proces dat zichzelf heeft bewezen

Ons vierstappenplan geeft u consistente en duidelijke real time resultaten

 1. Importeer uw contacten: Upload gegevens van derden en vergelijk ze met allerlei data van bijvoorbeeld PEP, Interpol, officiële sanctielijsten, interne lijsten en negatief nieuws.
 2. Update lijsten: Ververs de lijsten dagelijks om er zeker van te zijn dat bij de 'name checks' de meeste recente informatie wordt gebruikt.
 3. Voer name checks uit: Controleer alle zoekresultaten en identificeer potentiële probleemgebieden
 4. Maak rapporten: Weet waarop u actie moet ondernemen of wat u in de gaten moet blijven houden door dagelijkse gedetailleerde individuele en wereldwijde name check-rapporten.

Concrete voordelen

 1. Tijdsbesparing: We automatiseren het screeningsproces en verkleinen de kans op 'false positives'. De tijd die u hierdoor bespaart kunt in bedrijfsprocessen steken.
 2. Voordelig: CleverKYC is voordelig en efficiënt en biedt verschillende pakketten die minimale IT-investeringen vergen. De kosten per check zijn dus laag.
 3. Betere bescherming: Door een gestroomlijnde screening van organisaties en personen, minder kans op 'false positives' en een audittrail van alle activiteiten beschermt BatchNameCheck uw organisatie beter.
 4. Makkelijke integratie met andere oplossingen: Doe een dieper due diligence onderzoek naar een organisatie of persoon met oplossingen die aan CleverKYC kunnen worden gekoppeld.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Vraag via het formulier dan een gratis demo aan.

Neem contact met ons op
Telefoonnummer: +31 (0) 20 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
 • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
 • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
 • Volg ons op Facebook, LinkedIn of Twitter
 • Ga naar Kennisbank voor interessante artikelen, whitepapers en blogs