Onderzoek en de feestdagen

07 December 2021 08:00

We naderen het einde van het jaar en dat betekent dat het tijd is voor de feestdagen. Wat voor soort feest je ook viert, vaak komen er cadeautjes bij kijken! Vind je het ook lastig om op ideeën voor cadeaus te komen? We zijn voor je in het Nexis archief gedoken. Wie weet kun je nog wat inspiratie halen uit wat we hebben gevonden!

Op zoek naar inspiratie

Een mogelijkheid voor inspiratie voor dat perfecte cadeau is te kijken naar lijsten van wat anderen een ideale oplossing vinden voor het cadeau-dilemma waar jij last van hebt. We hebben met de hulp van Nexis verschillende lijsten met suggesties gevonden. Zoals lijsten met cadeaus voor kinderen, zussen, oma’s, boeken liefhebbers of docenten. Maar ook lijsten voor kritische kopers of voor mensen die zeggen dat ze geen cadeau hoeven!

Luxe cadeaus

Zou je ook graag eens een luxe vakantie, nieuwe auto of een ander prijzig cadeau willen ontvangen of geven? Dat is voor veel van ons helaas niet realistisch. Maar…is de kans op zo’n prijzig cadeau al niet voldoende? Via Nexis vonden we een nieuwsartikel over Omaze, een online website waar je de kans hebt om luxe producten te winnen. Ook leuk: tegelijkertijd lever je een bijdrage aan een goed doel. Een win-win situatie noemen we dat!

Creatief gebruik van bitcoins

Misschien weet je wel precies welk cadeau je voor iemand wilt kopen en heb je weinig contant geld maar wel veel bitcoins. Een zoekopdracht in Nexis resulteerde in een melding van de website van Gift Chill, waar je je cryptocurrencies kunt omruilen in cadeaukaarten. Ook in Nederland zijn hier websites voor, zoals KaartDirect.

Wat de aanleiding ook is, met Nexis vind je snel wat je zoekt! Probeert het zelf uit, vraag een proefabonnement aan.

Neem contact met ons op
Telefoonnummer: +31 (0) 20 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op Facebook, LinkedIn of Twitter
  • Ga naar Kennisbank voor interessante artikelen, whitepapers en blogs