Vier redenen om Nexis te proberen

04 July 2021 10:18

Vier redenen om Nexis uit te proberen (nu 7 dagen gratis toegang)

Maak nu vrijblijvend kennis met Nexis®: een krachtige en gebruiksvriendelijke digitale oplossing die jou toegang geeft tot een database met nieuws en andere informatie die je kunt gebruiken om onderzoek te doen. Nexis is wereldwijd bekend om de grote database met nieuws, bedrijfs-, juridische-, branche- en marktinformatie. Als dit nog geen reden genoeg is om nu een gratis proefabonnement af te sluiten dan zijn de volgende vier punten dat wellicht wel.

Werk met betrouwbare informatie

Tegenwoordig is er eindeloos veel informatie te vinden online. Maar hoe kun je zeker weten dat deze afkomstig is van betrouwbare bronnen en je voorziet van nauwkeurige en actuele informatie? Bij LexisNexis werken we alleen samen met bekende lokale, nationale en internationale toonaangevende uitgevers, zodat jij zeker weet dat wat je vindt in Nexis afkomstig is van een betrouwbare partij.

Toegang tot het meest complete aanbod van Nederlandse bronnen

De database van Nexis bevat ruim 4 miljard artikelen uit 40.000+ nationale en internationale bronnen. Ben je alleen op zoek naar Nederlandse bronnen? Door in Nederland samen te werken met de twee grootste uitgevers, DPG en Mediahuis, kunnen we garanderen dat je toegang krijgt tot het meest complete aanbod van Nederlandse bronnen waaronder artikelen (ook die achter de paywall) van de Volkskrant, de Telegraaf en Dagblad van het Noorden.

Snel inzicht in de concurrent

Ook bij het beter begrijpen van concurrentie kan Nexis® helpen met haar verzameling van bedrijfsdata. Je krijgt toegang tot informatie over financiële resultaten, belangrijke contactpersonen en de laatste berichten die over hen in de pers zijn verschenen.

Voorkom verrassingen: altijd het laatste nieuws

In Nexis is de informatie uit alle media ’s morgens al beschikbaar. Door een persoonlijke attendering aan te zetten ontvang je dagelijks de voor jou relevante nieuwsfeiten automatisch per e-mail. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwsfeiten die voor jou belangrijk zijn. Hierdoor kun je sneller reageren op veranderingen en nieuwe kansen ontdekken.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Nexis? Vul het formulier in maak een afspraak of vraag een proefabonnement aan

Neem contact met ons op
Telefoonnummer: +31 (0) 20 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op Facebook, LinkedIn of Twitter
  • Ga naar Kennisbank voor interessante artikelen, whitepapers en blogs