Voorkom imagoverlies of financiële schade

Het correct en regelmatig screenen van personen en organisaties kan voorkomen dat uw organisatie te maken krijgt met imagoverlies of financiële schade. Daarnaast helpt dit u om risico’s te voorkomen. U wilt uw organisatie immers beschermen tegen (juridische) sancties, reputatieschade en financiële tegenvallers. Dit geldt voor elke organisatie in elke sector, van investeringsmaatschappij tot verzekeraar, maar ook voor organisaties in de medische of industriële sector.

U wilt ook voldoen aan nationale en internationale regelgeving  zoals de WwFt, de Foreign Corrupt Practices Act en de UK Bribery Act. Daardoor weet u dat wettelijk verplicht bent om regelmatig onderzoek te doen naar corruptie, omkoping en witwaspraktijken binnen uw organisatie. Evenmin mag u zakendoen met klanten, leveranciers en business partners die zich hiermee wél bezighouden.

Met de risk en compliance producten van LexisNexis krijgt u toegang tot een effectieve manier van risicobeheersing, waarmee u due diligence checks kunt uitvoeren, personen en organisaties kunt screenen en risico’s kunt beperken. Wij denken graag met u mee over welke oplossing het beste bij u past, neem contact met ons op via onderstaande formulier.

Neem contact met ons op
Telefoonnummer: +31 (0) 20 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op Facebook, LinkedIn of Twitter
  • Ga naar Kennisbank voor interessante artikelen, whitepapers en blogs