Verbeter uw risicomanagement met een krachtige screening- en monitoroplossing

Door strengere wet-en regelgeving en toenemende toezicht op bedrijven, is het van groot belang dat uw organisatie beschikt over een effectieve monitor- en screenings oplossing.

Zoals BatchNameCheck: een veilige oplossing in de cloud voor screening en monitoring, geïntegreerd in uw eigen risicomanagementproces. U ontvangt dagelijks een overzicht van mogelijke risico’s vanuit uw bestaande of nieuwe klantenbestand van ook van belangrijke leveranciers en andere derde partijen.


Screenshot_BatchNameCheckDe eenvoudig te gebruiken webinterface heeft zes taalopties: Engels, Frans, Portugees, Spaans, Russisch en Duits.Met BatchNameCheck kunt u in één keer een lijst met grote aantallen organisaties en personen, die een mogelijk risico voor uw organisatie vormen, screenen. Door optimaal gebruik te maken van zowel wereldwijde sanctie-, volg- en zwarte lijsten, databases met Politically Exposed Persons (PEP) krijgt u real time resultaten die nodig zijn om uw organisatie veilig te houden.

Vier stappen richting geavanceerde risico zichtbaarheid:

BatchNameCheck maakt gebruik van een efficiënt en kosteneffectief proces waardoor u een ad-hoc en omvangrijke screening van grote aantallen van zowel bedrijven als individuele personen kunt uitvoeren. Alle vier de stappen kunnen worden geautomatiseerd om het screeningsproces verder te stroomlijnen:

  1. Importeer uw contacten:  externe partijen uploaden en nagaan in verschillende gegevensbronnen, waaronder PEP, Interpol, officiële sanctielijsten, interne lijsten en negatief nieuws.
  2. Naamcontroles uit te voeren: treffers controleren en potentiële aandachtsgebieden identificeren voor zowel mensen als bedrijven over de hele wereld.
  3. Update lijsten: houd vertrouwen in de naamcontroles die u uitvoert door dagelijks de lijsten  te vernieuwen. Zo bent u verzekerd van de meest actuele informatie.
  4. Rapporten nagaan: dagelijks screeningsresultaten en diverse rapporten reviewen om snel rode vlaggen met betrekking tot een verhoogd due diligence-risico te signaleren. Zo bent beter in staat uw organisatie te beschermen.

Ontvang tijdig inzicht in de risico’s
van uw organisatie

Importeer handmatig contactlijsten door middel van Excel-spreadsheets of automatisch via XML om zo een audit trail te behouden van correcte uploads.
Voer ad-hoc of veelomvattende naamcontroles uit van personen en bedrijven:

Results BatchNameCheck

Aanzienlijke efficiëntie creëren voor omvangrijke screening

BatchNameCheck biedt meetbare voordelen:

item icon
Kosteneffectief

Implementeer een kosteneffectief en efficiënt proces met schaalbare prijsopties om lage kosten per check te realiseren.

item icon
Lage kosten per check

BatchNameCheck is voordelig, efficiënt en biedt verschillende pakketten die minimale IT-investeringen vergen.

item icon
Verbeterde bescherming

Met een gestroomlijnde bedrijfsscreening, een verminderd aantal false positives en een volledige audit trail van uw activiteiten, versterkt u uw risicomanagement- proces, geheel in lijn met de opgestelde regels.

item icon
Eenvoudige integratie

Zorg voor een diepgaand due diligence onderzoek met oplossingen  die samengaan met BatchNameCheck  en toegespitst zijn op uw specifieke risicogebaseerde richtlijnen en processen.

Wilt u meer weten?
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op Facebook, LinkedIn of Twitter
  • Ga naar Kennisbank voor interessante artikelen, whitepapers en blogs