Verbeter uw risicomanagement met een krachtige screening- en monitoroplossing

In verband met strengere regelgeving en meer toezicht op bedrijven, is het van groot belang dat uw organisatie beschikt over een effectieve monitor- en screeningsdienst.

Met BatchNameCheck kunt u in één keer een lijst met grote aantallen organisaties en personen, die een mogelijk een risico voor uw organisatie vormen, screenen. Door optimaal gebruik te maken van zowel wereldwijde (sanctie)lijsten, databases met Politically Exposed Persons (PEP) krijgt u real time resultaten die nodig zijn om uw organisatie veilig te houden. BatchNameCheck is makkelijk te installeren in en te integreren met uw systemen, ook die achter uw firewall, en beschikt over alle zoek-, workflow- en audittools die u nodig heeft voor een efficiënt screeningsproces.

Geautomatiseerd screeningsproces

Wij bieden een beproefde, effectieve methode in vier stappen waarmee u grote aantallen klanten kunt screenen voor due diligence onderzoek en algemene monitoring. Alle vier de stappen kunnen worden geautomatiseerd om het screeningsproces verder te stroomlijnen:

  • Importeer uw contacten: upload gegevens van derden en vergelijk ze met allerlei data van bijvoorbeeld PEP, Interpol, officiële sanctielijsten, interne lijsten en negatief nieuws.
  • Update lijsten: ververs de lijsten dagelijks om er zeker van te zijn dat bij de 'name checks' de meest recente informatie wordt gebruikt.
  • Voer 'name checks' uit: controleer alle zoekresultaten en identificeer potentiële probleemgebieden
  • Maak rapporten: weet waarop u actie moet ondernemen of wat u in de gaten moet blijven houden door dagelijkse gedetailleerde individuele en wereldwijde name check-rapporten.
De voordelen van BatchNameCheck:
item icon
U bespaart tijd

We automatiseren het screeningsproces voor u en verkleinen de kans op een onterechte hit (false positive). De tijd die u hierdoor bespaart kunt in andere bedrijfsprocessen steken.

item icon
Lage kosten per check

BatchNameCheck is voordelig, efficiënt en biedt verschillende pakketten die minimale IT-investeringen vergen.

item icon
Uw organisatie krijgt een beter bescherming

Door een gestroomlijnde screening van organisaties en personen, minder kans op een onterechte hit en een audittrail van alle activiteiten, beschermt BatchNameCheck uw organisatie.

item icon
Makkelijke integratie met andere oplossingen.

Doe een nog dieper due diligence onderzoek naar een organisatie of persoon met oplossingen die aan BatchNameCheck kunnen worden gekoppeld.

Neem contact met ons op
Telefoonnummer: +31 (0) 20 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op Facebook, LinkedIn of Twitter
  • Ga naar Kennisbank voor interessante artikelen, whitepapers en blogs