Verbeter uw risicomanagement

De wet- en regelgeving wordt almaar strenger en het toezicht op bedrijven neemt toe. Dat vraagt om scherpere screening en betere monitoring-oplossingen. Voldoet uw organisatie netjes aan bijvoorbeeld de Wft en Wwft? Met betere screening en monitoring voorkomt u onnodige boetes en eventuele reputatieschade.

Het is om die schadelijke gevolgen te voorkomen belangrijk om uw risicomanagement op orde te hebben, het liefst geïntegreerd binnen andere bedrijfsprocessen en met een actueel overzicht van de risico’s. Op die manier vormen zowel nieuwe als bestaande klanten of leveranciers en andere derde partijen niet ineens een onverwacht risico.

In één keer grote hoeveelheden screenen en monitoren

Screenshot_BatchNameCheck Screening en monitoring kan veel tijd, inzet en financiële middelen kosten. BatchNameCheck van LexisNexis maakt het mogelijk om in één keer (zeer) grote aantallen organisaties en personen te screenen en monitoren. Dankzij de wereldwijde sanctie-, volg- en zwarte lijsten en bijvoorbeeld de databases met Politically Exposed Persons (PEP) zorgt het systeem voor realtime resultaten die helpen de organisatie veilig te houden.

BatchNameCheck is een gebruiksvriendelijke oplossing in de cloud. Het bespaart veel tijd en bovendien kosten, door in één keer grote aantallen te screenen en monitoren. Uiteraard legt u hiermee automatisch de belangrijke audit-trail vast en voldoet u netjes aan alle wet- en regelgeving op dit gebied.

Probeer onze screening- en monitoring oplossing zelf uit

Wilt u zelf ervaren hoe BatchNameCheck de screening en monitoring zowel efficiënter, soepeler als veiliger maakt? Onze consultants vertellen u er graag meer over. Of download eerst onze productbrochure, met daarin meer informatie over wat u precies van onze cloudoplossing kunt verwachten.

BatchNameCheck geeft optioneel toegang tot Nexis Diligence™, waarmee u uw onderzoeken snel kan uitbreiden naar andere externe partijen wanneer bij de screening mogelijke risico’s naar voren komen.

Wilt u meer weten?
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op Facebook, LinkedIn of Twitter
  • Ga naar Kennisbank voor interessante artikelen, whitepapers en blogs