Risico’s identificeren, beoordelen
en aanpakken

Diligence Spotter versterkt en vereenvoudigt de doorlopende risicobeoordeling voor uw organisatie. Onze oplossing combineert screening, risk-scoring, actieve monitoring en casemanagement in één gebruiksvriendelijke tool die integreert met uw eigen software.

Beheer ABC-risico’s en voldoe aan de wettelijke vereisten van de Wwft voor de screening van derde partijen. Doorzoek in realtime interne, externe databases en andere documentatie naar mogelijke risico’s. Diligence Spotter combineert alle informatie uit relevante bronnen en PEP-, sanctie en andere (interne) lijsten op één overzichtelijke plek.

Optimaliseer screeningsprocedures

  Voorkom reputatieschade, hoge boetes, juridische kosten en zelfs uitsluiting van toekomstige contracten. Diligence Spotter brengt u tijdig op de hoogte van eventuele risico’s bij de samenwerking met derde partijen zoals klanten, partners en leveranciers. Bescherm uw organisatie met de zorgvuldige screening van risico’s.

  • Efficiënt
   Geautomatiseerde screenings maken de risicobeoordeling makkelijker en sneller. Zet middelen in op basis van daadwerkelijk gesignaleerde risico’s.
  • Gebruiksvriendelijk
   Ervaar een soepele risicomanagementworkflow dankzij naadloze integratie van Diligence Spotter met de eigen software die u gebruikt.
  • Compleet overzicht
   Krijg een compleet overzicht van eventuele AML-, ABC- en andere relevante risico’s voor uw organisatie.

  Vraag een gratis demo aan

Geavanceerde risicobeoordeling

Gebruik Diligence Spotter voor uw casemanagement, risicobeoordeling en meer effectieve screening. Controleer externe partijen incidenteel of structureel volgens sanctie- en zwarte lijsten van overheden en andere instanties, lijsten met politiek prominente personen (PEP’s), eigen lijsten en negatieve berichtgeving.

 • Screening van externe partijen
  Screen klanten, partners, leveranciers en andere partijen  met lijsten met PEP’s, sanctielijsten en lijsten van Interpol. Garandeer een 360-gradenperspectief op de risico’s die de organisatie loopt.
 • Gerichte risicobeoordeling
  Leg mogelijke risico’s bloot die vragen om een meer diepgravend diligence-onderzoek. Voorkom escalatie door risico’s die u over het hoofd had gezien.
 • Actieve monitoring
  Voer automatische batch-screenings uit volgens volglijsten. Beheers doorlopende risico’s met Diligence Spotter voortaan op een proactieve wijze.
 • Gestroomlijnde processen
  Ontwikkel gestroomlijnde bedrijfsprocessen dankzij tools voor casemanagement, auditing en workflows.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Diligence Spotter of zou u een online demo willen zien? Neem contact op, dan vertellen onze risk-specialisten u graag meer.


Vraag een gratis demo aan

Lees hier verschillende interessante artikelen

Vraag een gratis demo aan
Meer weten over LexisNexis?
 • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
 • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
 • Volg ons op Facebook, LinkedIn of Twitter
 • Ga naar Kennisbank voor interessante artikelen, whitepapers en blogs