Gestandaardiseerde big data voor wetenschappers

Er wordt steeds meer gevraagd van gegevenswetenschappers nu bedrijven big data gebruiken om antwoorden te formuleren op bedrijfskritische vragen. Zonder toegang tot relevante content kunnen zelfs de allerbeste gegevenswetenschappers echter geen nieuwe bedrijfsinzichten generen. Hoe kunnen bedrijven ervoor zorgen dat ze beschikken over alle datastromen die nodig zijn voor hun bedrijfsmodellen, predictive analytics, machine learning enzovoort?

Met Nexis® Data as a Service krijgt u toegang tot de 'wetenschap' achter data-analyses en -interpretaties

Ga van big-data-wrangling naar het verzamelen van bruikbare inzichten op basis van de integratie van bedrijfsgegevens. Met onze flexibele, gemakkelijk te integreren API's krijgt u direct toegang tot een uitgebreide collectie actuele en historische internationale nieuwsgegevens, informatie over bedrijven en sectoren, patenten en juridische en wettelijke content.

Nog een belangrijk verschil? Wij leveren structureel consistente en genormaliseerde big data, zodat u minder tijd hoeft te besteden aan het zoeken, opschonen en organiseren van gegevens – wat een tijdsbesparing van wel 85% kan opleveren.

Door interne gegevensbronnen aan te vullen met doelgerichte nieuwsstromen kunnen gegevenswetenschappers de overstap maken van bedrijfsvraagstukken naar hypotheses en modellering – en correlaties en informatie ontdekken die de betrouwbaarheid van de besluitvorming vergroten. Zo geeft Nexis DaaS datawetenschappers toegang tot content die ze nodig hebben om:

  • De concurrentieomgeving te analyseren op basis van gegevens die ze verzameld hebben van traditionele en online nieuwsbronnen, bedrijfs-- en branche-informatie, en octrooigegevens om hun strategische planning te ondersteunen.
  • Social-mediareacties en semantische analyses te gebruiken als basis voor hun PR- en marketingcampagnes, het merk te versterken en de inkomsten te verhogen.
  • Snel lokale en internationale stromingen te identificeren met trendanalysetools zodat uw bedrijf proactief kan reageren op kansen of problemen in de markt.
  • Kwantitatieve modellering te gebruiken als basis voor de investeringsstrategieën van gemeenschappelijke fonds-, hedgefonds- en institutionele beleggers.
  • Big data te integreren in machine learning of de efficiëntie en effectiviteit van kritische bedrijfsprocessen zoals risicomanagement te verbeteren.


Praat met een Nexis® Data as a Service specialist over de
data-analysemethodes die u wilt gebruiken en vraag naar ons ontwikkelaarsportal.


Neem contact met ons op

Ruwe gegevens met
Nexis® data-integratie

Big Data

Diep en breed gegevensportfolio voor uw financiële, bedrijfs-, risico-, academische en merkonderzoek en vele andere toepassingen.

Flexibele integratie

Via eenvoudig te integreren API's krijgt u toegang tot de semigestructureerde datasets die u nodig heeft.

Metadata

De content wordt verrijkt op basis van semantische analyse om uw onderzoek voor kwantitatieve en kwalitatieve gegevensanalyse.

Ervaren partner

Al meer dan 45 jaar een betrouwbare data-aggregator die machine learning en datavisualisatie integreerden in onze applicaties.

Neem contact met ons op
Telefoonnummer: +31 (0) 20 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op Facebook, LinkedIn of Twitter
  • Ga naar Kennisbank voor interessante artikelen, whitepapers en blogs