Neem een voorsprong in PR

De wereld van PR en communicatie verandert voortdurend. Daarom is er Nexis® Media Intelligence: een suite van oplossingen en tools die je een voorsprong biedt bij elke stap van je campagne, van onderzoek en planning tot activering en nog veel meer. Nexis® Media Intelligence voorziet jou van kritische inzichten en visualisaties van belangrijke gegevens en trends. Deze informatie kun je vervolgens gebruiken om jouw boodschap aan klanten, relaties of partners te verfijnen en te verbeteren.

Til jouw communicatie en PR
naar een hoger niveau

Onze onlangs geüpgradede reeks PR- en communicatietools is speciaal ontworpen om jouw inspanningen te ondersteunen - de hele dag door, elke dag weer. De basis van Nexis® Media Intelligence is een database met de vertrouwde LexisNexis®-gegevens (nieuws, blogs, forums, social media, RTV en nog veel meer) en helpt je om elke taak op jouw takenlijst beter, sneller en efficiënter uit te voeren.

Wil je voor jouw organisatie meer inzicht krijgen in wat stakeholders zeggen in offline en online media? Of wil je snel en efficiënt nieuwsberichten sturen aan een gespecificeerde groep personen?  Wie zijn de influencers die praten over jouw organisatie en is het sentiment van de berichtgeving positief of negatief? Je vindt het antwoord via Nexis® Media Intelligence!

Volledige controle over jouw
media intelligence

Bespaar tijd en geld met onze complete suite van communicatie en PR-tools:

MEDIA & INFLUENCER CONTACTEN

Achtergrond informatie en contactgegevens van meer dan 1 miljoen journalisten, social media bloggers en influencers.

Meer informatie

PERSBERICHTEN DISTRIBUTIE

Verstuur je persberichten naar 11 miljoen websites wereldwijd en ruim 100.000 in Nederland. Je betaalt een vast, laag tarief per bericht, inclusief een ad banner op 5 websites naar keuze.

Meer informatie

MEDIA MONITORING & ANALYSES

Volg jouw organisatie, merk of campagne in de media, via elke kanaal en elk medium. Richt een dashboard in met visualisaties van de gevonden informatie of update stakeholders via automatisch gegenereerde nieuwsbrieven.

Meer informatie

SOCIAL ANALYTICS

Real-time monitoring van meer dan 150 miljoen websites in 187 talen, waaronder Facebook, Twitter, YouTube, Snapchat, TikTok, Instagram, Vimeo, LinkedIn, Pinterest en meer.

Meer informatie

MEDIA INTELLIGENCE RESEARCH ANALYTICS

Laat jouw media intelligence rapporten maken door onze ervaren specialisten. En ontvang maatwerk nieuwsbrieven met daarin de belangrijkste inzichten.

Meer informatie

MEDIA DATA API’s

Integreer nieuws en social media in jouw eigen platform of systeem via een API.

Meer informatie

Download een PDF over al onze media monitoring oplossingen

Neem contact met ons op
Telefoonnummer: +31 (0) 20 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op Facebook, LinkedIn of Twitter
  • Ga naar Kennisbank voor interessante artikelen, whitepapers en blogs