Met media monitoring zie je meer!

De kracht van elke organisatie ligt in kennis. Bijvoorbeeld over de eigen organisatie, merk of producten. Heb je voldoende inzicht in wat diverse media hierover communiceren? Met media monitoring verzamel je deze informatie, neemt je kennis toe en zie je dus meer. Deze informatie pas je toe voor bijvoorbeeld reputatiemanagement of het maken van concurrentie-analyses.

Pak nu die voorsprong en kies voor media monitoring van LexisNexis. Vraag een demo aan via het formulier.

Benieuwd naar jouw organisatie in de media? Vraag een gratis media scan aan: je ontvangt dan een PDF met grafieken over jouw organisatie in je mailbox.

Ontwikkel en bescherm jouw reputatie

Wil je voor jouw organisatie meer inzicht krijgen in wat stakeholders zeggen in offline en online media? Of wil je snel en efficiënt nieuwsberichten sturen aan een gespecificeerde groep personen?  Met de unieke (social) media monitoring en media analyse tools van LexisNexis zie je in één oogopslag wat er over jouw organisatie wordt gezegd en geschreven in print, online, social media, radio & TV. Deze informatie kun je vervolgens gebruiken om jouw boodschap aan klanten, relaties of partners te verfijnen en te verbeteren.

Zet de kracht van media in om inzicht te krijgen in hoe jouw bedrijf wordt gezien in de wereld en ontdek hoe je slimmer kunt communiceren door:

  • Monitoring en analyse van media
  • Handmatige analyses door experts
  • Distributie van mediacontacten
  • Versturen van persberichten
  • Geavanceerde sociale media analyses
  • API’s met mediagegevens

Ontdek onze media monitoring- en analyse oplossingen

Heeft jouw organisatie al een systeem, maar mis je data? Dan biedt LexisNexis de mogelijkheid om onze content te integreren in jouw eigen systeem. Ook bieden wij de oplossing voor het snel verspreiden van persberichten vanuit een platform met meer dan 800.000 mediacontacten. Na het verzenden van het bericht houd je met de monitoring tools van LexisNexis de engagement bij.

Download een PDF over al onze media monitoring oplossingen

Begrippenlijst voor marketing en onderzoek
Brand management, content marketing, crisis communicatie, er zijn veel termen waarmee je bekend moet zijn. Bekijk een overzicht van alle relevante termen m.b.t marketing & communicatie in onze begrippenlijst.

Neem contact met ons op
Telefoonnummer: +31 (0) 20 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op Facebook, LinkedIn of Twitter
  • Ga naar Kennisbank voor interessante artikelen, whitepapers en blogs