Wat wordt er over uw organisatie gezegd?

Wilt u voor uw organisatie meer inzicht krijgen in wat uw stakeholders over u zeggen in offline en online media? Of wilt u snel en efficiënt nieuwsberichten sturen aan een gespecificeerde groep personen?  Met de unieke (social) media monitoring en media analyse tools van LexisNexis ziet u in één oogopslag wat er over uw organisatie wordt gezegd en geschreven in print, online, social media, radio & TV. Deze informatie kunt u vervolgens gebruiken om uw boodschap aan klanten, relaties of partners te verfijnen en te verbeteren.

Heeft u al een systeem, maar mist u informatie? Dan biedt LexisNexis u de mogelijkheid om onze content te integreren in uw eigen systeem. Ook bieden wij u de oplossing voor het snel verspreiden van uw bericht vanuit een platform met meer dan 800.000 mediacontacten. Na het verzenden van het bericht houdt u met de monitoring tools van LexisNexis de engagement bij. Hierdoor heeft u een actueel inzicht in de gevolgen van uw media activiteiten via de diverse media kanalen die u heeft gebruikt.

Wat u ook zoekt, wij hebben een oplossing die bij u past! bekijk hier onder het overzicht en laat ons weten hoe wij u verder kunnen helpen.

Ebook: de toekomst van Media Monitoring

Wat zijn de ontwikkelingen binnen media monitoring? Welke nieuwe technologieën gaan het verschil maken? Wat moet u als marketing & communicatie professional echt weten? U leest het in dit ebook.

Ebook downloaden

Neem contact met ons op
Telefoonnummer: +31 (0) 20 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op Facebook, LinkedIn of Twitter
  • Ga naar Kennisbank voor interessante artikelen, whitepapers en blogs