Complete Media Monitoring

Het monitoren van radio, televisie en podcasts. Klinkt ingewikkeld en misschien zelfs onnodig; maar niets is minder waar. Met het monitoren van een eigen of concurrerend merk, bedrijf, persoon, onderwerp of begrip weet je precies waar je aan toe bent.

En dat monitoren, dat is precies wat LexisNexis en RTV Monitor doen. Wij weten exact hoe, wat, waar en wanneer jijzelf (of een ander merk, begrip of persoon) wordt genoemd in de media; en brengen het in kaart.

RTV Monitor is specialist in de intelligente monitoring van podcasts, radio, televisie & openbare politieke content. Zij combineren jarenlange kennis en kunstmatige technologie (AI) om relevante content met context uit mediapublicaties te halen.
Alle nieuws - en actualiteitenrubrieken van landelijke en regionale radio en televisie, debatten en vergaderingen vanuit de Tweede Kamer en divers scala aan podcasts worden 24/7 opgenomen en automatisch, in real time omgezet in tekst. Met de inzet van AI-technologie kan RTV Monitor alle data zo opslaan, indexeren en filteren, dat diverse soorten analyses mogelijk worden. Alle relevante content is hierdoor direct vindbaar, in te zien en te gebruiken.

LexisNexis heeft een unieke database met data uit meer dan 40.000 betrouwbare nationale en internationale bronnen, zowel online en offline. De media monitoring  en- analyse tool Nexis Newsdesk is een prijswinnende online oplossing waarmee je op één plek alle media (waaronder de RTV, Podcast en politiek informatie van RTV Monitor) over jouw organisatie kunt monitoren en onderzoeken. De gevonden informatie in Newsdesk kun je eenvoudig visualiseren via grafieken en delen met je stakeholders.

Nexis Newsdesk heeft ook een unieke samenwerking met DPG Media en Mediahuis. Dat betekent dat je direct toegang hebt tot alles wat er verschijnt bij NRC, de Volkskrant, de Telegraaf en het AD, maar ook regionale dag- en weekbladen en alle artikelen achter de betaalmuur.

Probeer het nu uit

Maak gebruik van de unieke aanbieding. Twee maanden complete Media Monitoring voor de prijs van 1 maand! Vul het formulier in of mail naar marketing@lexisnexis.nl.

Deze actie is geldig tot 13-10-2021.

Webinar Media Monitoring en communicatie tijdens een crisis

Op 13 september 2021 organiseerden RTV Monitor en LexisNexis gezamenlijk een webinar over Media Monitoring en communicatie tijdens een crisis. Wil je dit webinar terugkijken? Dat kan via deze link.

Neem contact met ons op
Telefoonnummer: +31 (0) 20 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op Facebook, LinkedIn of Twitter
  • Ga naar Kennisbank voor interessante artikelen, whitepapers en blogs