Media intelligence door
ervaren specialisten

Neem geen genoegen met media analytics op basis van geautomatiseerde resultaten. Met Nexis® Media Intelligence Research Analytics betrek je een team van ervaren specialisten. Ze doen media onderzoek, maken overzichtelijke analyserapporten en kunnen die zelfs verwerken tot een nieuwsbrief op maat. Zij nemen het werk voor je uit handen waardoor jij en je team meer tijd hebben voor andere marketing activiteiten.

Laat media intelligence verzamelen door onze ervaren specialisten. En ontvang maatwerk nieuwsbrieven met daarin de belangrijkste inzichten. We maken de analyses voor jouw organisatie en tonen de prestaties in traditionele en sociale media, afgestemd op specifieke mediadoelstellingen. Krijg bijvoorbeeld inzicht in:

Nieuwsbrieven en rapporten door specialisten

Laat het mediaonderzoek en -advies over aan specialisten die daar iedere dag aan werken. Ontvang nieuwsbrieven en rapportages op maat, die precies laten zien wat de belangrijke ontwikkelingen zijn.

  • Bespaar kostbare tijd
    Voorkom verlies van kostbare tijd tijdens het verzamelen van input en opstellen van nieuwsbrieven. Onze specialisten verzamelen media intelligence en verwerken dit tot maatwerk nieuwsbrieven. Uiteraard in een heldere lay-out en met de branding van jouw organisatie.
  • Bekijk wat belangrijk is
    Ontvang gedetailleerde rapportages met alleen de informatie die belangrijk is. Krijg in één oogopslag inzicht in prestaties die ertoe doen. Onze specialisten verzamelen populaire kernrapportages en alle inzichten die je daarnaast graag wilt zien.
Neem contact met ons op
Telefoonnummer: +31 (0) 20 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op Facebook, LinkedIn of Twitter
  • Ga naar Kennisbank voor interessante artikelen, whitepapers en blogs