The CORE Advantage:
Comprehensive. Optimal. Robust. Experienced.

daas

Met een ongeëvenaarde collectie aan internationale content, aangevuld door normalisatie en metadataverrijking, levert Nexis® Data as a Service (DaaS) de relevante, historische en actuele gegevens die organisaties nodig hebben voor hun verschillende big-data -onderzoeksinitiatieven en gespecialiseerde AI-applicaties. En daar beginnen de belangrijkste voordelen.

Waarom is LexisNexis anders dan andere Data as a Service-providers?

Met zijn innovatieve geschiedenis en technologische expertise blijft LexisNexis nieuwe, geavanceerde technologieën en intelligente algoritmes ontwikkelen om te voorzien in de behoeften van datagestuurde bedrijven – nu en in de toekomst.

80K

bronnen

4.5M

nieuwe documenten per dag

80M

bedrijven geanalyseerd

13K+

onderwerpen

75

talen

100+

landen

Ontdek onze eenvoudig te integreren API's

source universe

Ontdek wat Nexis® Data as a Service kan betekenen voor big-data-onderzoek

Financiële-trendanalyse

Big data met betrekking tot nieuws over hedgefondsen gebruiken voor financiële-trendanalyses, kwantitatieve modellering of voorspellende analyses, gebaseerd op prijs-gebeurteniscorrelaties om bedrijfsinzichten te genereren en meetbare waarde te creëren.

Corporate Data Science

Heel eenvoudig gedrukte en online nieuwspublicaties integreren in machine learning-applicaties en toegang krijgen tot miljarden relevante documenten en datapunten ter ondersteuning van uw bedrijfskritische data-analyses

Risk & Supply Management

Volg de nieuwste trends, de meest recente wetswijzigingen en mogelijk disruptieve gebeurtenissen die een risico kunnen vormen door informatie over negatieve online nieuwsartikelen, sancties, PEP’s en volglijsten te integreren

Academisch Onderzoek

Zoek of integreer relevante actuele en historische nieuwsartikelen, patentgegevens, wetenschappelijke en juridische content in uw data-analysetools om de data-analyses en -interpretaties van uw R&D-afdeling te versterken, innovatie te stimuleren en baanbrekende technologieën en inzichten te ontwikkelen.

PR/Marketing/Sales

Integreer relevant nieuws en datasets over social media in trendanalyse-applicaties en voorspellende-analysetools om marktgegevens te analyseren, merkprestaties te meten en constructieve informatie over uw concurrenten te verzamelen.

Neem contact met ons op
Telefoonnummer: 020 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op LinkedIn of Twitter
  • Ga naar nieuws voor interessante artikelen, whitepapers en blogs