daas

Comprehensive Content

Bent u op zoek naar XML-gebaseerde, semigestructureerde gegevens voor de data-analyse- en -interpretatie-applicaties die uw organisatie nodig heeft voor haar digitale transformatie? Onze voortdurend groeiende verzameling bronnen omvat actuele en historische nieuwsgegevens uit gedrukte en online publicaties. Gebruik onze eenvoudig te integreren API's zodat uw data-analysetools de juiste informatie ontvangen – van algoritmes voor machine learning en voorspellende analyses tot historische-trendanalyses en financiële modellering.

Diversiteit in bronnen voor professionele data-integratie

De afgelopen 40 jaar heeft LexisNexis betrouwbare relaties opgebouwd met internationale nieuws- en dataproviders, en relevante gegevens verzameld vanuit de meest uiteenlopende bronnen en over de meest diverse onderwerpen. De API's van LexisNexis DaaS bieden organisaties toegang tot een beheerd corpus met genormaliseerde big data. De diversiteit en het volume van deze datasets zijn ongeëvenaard, en ze koppelen organisaties aan de informatie die ze nodig hebben voor hun kwalitatieve en kwantitatieve data-analyses en verschaffen– uiteindelijk – waardevolle inzichten.

Als dataserviceprovider biedt LexisNexis:

Nieuwsgegevens

Naast toegang tot de meest toonaangevende internationale kranten bieden we ook transcripties van radio- en televisierapportages. Zo krijgt u een breed en diepgaand inzicht in de belangrijkste politieke, sociale en economische invloeden en reacties op lokale en internationale gebeurtenissen. LexisNexis DaaS omvat daarnaast internationale online nieuwsbronnen in 75 talen en uit meer dan 100 landen, met miljoenen aan nieuwe artikelen en posts per dag.

Bedrijfs- en branche informatie

Welke methodes en tools organisaties ook gebruiken voor hun data-analyses, de bedrijfsgegevens die via LexisNexis DaaS beschikbaar zijn, omvatten bedrijfsprofielen, bedrijfshiërarchieën, bedrijfs- en financiële rapporten, fusies en acquisities en nog veel meer, zodat financiële-trendanalyses, portfoliobewaking en andere big-data-applicaties toegepast kunnen worden.

Juridische gegevens

In de enorme hoeveelheid juridische gegevens die beschikbaar is via LexisNexis DaaS vinden organisaties altijd de informatie die ze nodig hebben. Bedrijven krijgen toegang tot internationale verdragen en dossiers van rechtbanken , risicomanagement- en compliance gegevens omtrent PEP’s, sancties en volglijsten, of informatie over hun productie- of transportleveranciers, voor een diepgaande data-analyse.

Tijdschriften en vakbladen

Onze contentaggregatie houdt de toonaangevendste tijdschriften en vakbladen in de gaten, zodat u inzicht krijgt in actuele perspectieven en informatie over de meest bepalende factoren en gebeurtenissen binnen de sector.

Intellectual Property & Patents Data

Geaggregeerde content van meer dan 80 databronnen en octrooibureaus helpt organisaties om innovatieve technologieën en nieuwe producten te ontwikkelen.

Nieuws- en persberichten

LexisNexis houdt zijn database voortdurend bij en beschikt dus altijd over de meest recente informatie over actuele gebeurtenissen en verhalen, om zo waardevolle en competitieve inzichten te verkrijgen.

Ontdek wat de omvangrijke gegevens achter de Core van Nexis DaaS kunnen betekenen voor big-data-initiatieven. Neem contact met ons op om toegang te krijgen tot het ontwikkellaarsportal, voorbeeldbestanden en een voorbeeldschema.

Optimal

Via eenvoudig te integreren Bulk- of RESTful-API's krijgt u toegang tot de semigestructureerde datasets die u nodig heeft voor al uw big-data-projecten, bijvoorbeeld trendanalyses, machine learning, predictive analytics enzovoort.

Lees meer

Robust

Geef uw data-analysetools de juiste input met slimme content die verrijkt is met vakkundig toegepaste semantische analyses voor nauwkeurigere zoekopdrachten, hogere relevantie en snellere resultaten voor kwantitatieve en kwalitatieve data-analyses.

Lees meer

Experienced

Zet data-integratie sneller om in bruikbare inzichten door te kiezen voor een ervaren Data as a Service-partner. LexisNexis® is al meer dan 45 jaar een betrouwbare contentaggregator voor bedrijven en juridische organisaties. In de jaren '90 waren we een van de eerste aanbieders die machine learning en datavisualisatie integreerden in onze applicaties – tientallen jaren voordat de rest het deed.

Lees meer

Ontdek hoe Nexis DaaS big data-onderzoek mogelijk maakt

Financiële-trendanalyse

Big data met betrekking tot nieuws over hedgefondsen gebruiken voor financiële-trendanalyses, kwantitatieve modellering of voorspellende analyses, gebaseerd op prijs-gebeurteniscorrelaties om bedrijfsinzichten te genereren en meetbare waarde te creëren.

Corporate Data Science

Heel eenvoudig gedrukte en online nieuwspublicaties integreren in machine learning-applicaties en toegang krijgen tot miljarden relevante documenten en datapunten ter ondersteuning van uw bedrijfskritische data-analyses

Risk & Supply Management

Volg de nieuwste trends, de meest recente wetswijzigingen en mogelijk disruptieve gebeurtenissen die een risico kunnen vormen door informatie over negatieve online nieuwsartikelen, sancties, PEP’s en volglijsten te integreren

Academisch Onderzoek

Zoek of integreer relevante actuele en historische nieuwsartikelen, patentgegevens, wetenschappelijke en juridische content in uw data-analysetools om de data-analyses en -interpretaties van uw R&D-afdeling te versterken, innovatie te stimuleren en baanbrekende technologieën en inzichten te ontwikkelen.

PR/Marketing/Sales

Integreer relevant nieuws en datasets over social media in trendanalyse-applicaties en voorspellende-analysetools om marktgegevens te analyseren, merkprestaties te meten en constructieve informatie over uw concurrenten te verzamelen.

Neem contact met ons op
Telefoonnummer: 020 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op LinkedIn of Twitter
  • Ga naar nieuws voor interessante artikelen, whitepapers en blogs