daas

Experienced Partner

Bent u meer tijd kwijt aan big-data-wrangling dan aan daadwerkelijke analyses en interpretaties? Haal bruikbare inzichten uit uw trendanalyses, voorspellende analyses en ander big-data-onderzoek door te kiezen voor een dataserviceprovider met flexibele, eenvoudig te implementeren API's – Nexis® Data as a Service.

De CORE van LexisNexis is onze decennialange ervaring als contentaggregator. We beschikken over een internationaal team van content experts dat een ongeëvenaarde collectie tekstgebaseerde gegevens opbouwt; van actuele en gearchiveerde nieuwsgegevens tot bedrijfsinformatie en wettelijke en juridische gegevens.

Tientallen jaren van data-aggregatie en semantische verrijking in actie

Sinds onze oprichting in 1973 heeft LexisNexis een reputatie opgebouwd als internationale marktleider, met onze geavanceerde technologieën en uitgebreide datacollecties die voldoen aan de onderzoeksbehoeften van organisaties over de hele wereld. In die zelfde periode heeft LexisNexis ontzettend veel ervaring opgedaan als:

Data aanbieder

Dankzij onze samenwerking met publicisten en contentproviders beschikken we over een enorme collectie waardevolle bronnen die onze klanten kunnen gebruiken om datagestuurde inzichten te genereren.

Innovator op het gebied van machine learning

Big-data-wrangling is niets nieuws voor LexisNexis. We hebben oplossingen gepatenteerd op het gebied van databundeling, kunstmatige intelligentie, machine learning en meer, die we gebruiken om onze datasets uit te breiden met thematische classificatie, semantische analyses en andere metadata.

Betrouwbare partner

LexisNexis werkt nauw samen met zijn klanten. We zetten onze technische expertise in voor de implementatie, maar bieden ook uitgebreide ondersteuning na de implementatie, om ervoor te zorgen dat onze klanten het maximale uit hun data-integratie kunnen halen.

Ontdek hoe Experienced de CORE van Nexis DaaS uw gegevens met elkaar in verbinding brengt. Neem contact met ons op om toegang te krijgen tot het ontwikkelaarsportal, voorbeeldbestanden en een voorbeeldschema.

Comprehensive

Baseer de data-analyses en -interpretaties van al uw onderzoek – financieel, risico, academisch, bedrijven en merkgegevens – op alternatieve informatiebronnen met een ongeëvenaard volume en een ongekende variatie.

Lees meer

Optimal

Via eenvoudig te integreren Bulk- of RESTful-API's krijgt u toegang tot de semigestructureerde datasets die u nodig heeft voor al uw big-data-projecten, bijvoorbeeld trendanalyses, machine learning, predictive analytics enzovoort.

Lees meer

Robust

Geef uw data-analysetools de juiste input met slimme content die verrijkt is met vakkundig toegepaste semantische analyses voor nauwkeurigere zoekopdrachten, hogere relevantie en snellere resultaten voor kwantitatieve en kwalitatieve data-analyses.

Lees meer

Ontdek hoe Nexis DaaS big data-onderzoek mogelijk maakt

Financiële-trendanalyse

Big data met betrekking tot nieuws over hedgefondsen gebruiken voor financiële-trendanalyses, kwantitatieve modellering of voorspellende analyses, gebaseerd op prijs-gebeurteniscorrelaties om bedrijfsinzichten te genereren en meetbare waarde te creëren.

Corporate Data Science

Heel eenvoudig gedrukte en online nieuwspublicaties integreren in machine learning-applicaties en toegang krijgen tot miljarden relevante documenten en datapunten ter ondersteuning van uw bedrijfskritische data-analyses

Risk & Supply Management

Volg de nieuwste trends, de meest recente wetswijzigingen en mogelijk disruptieve gebeurtenissen die een risico kunnen vormen door informatie over negatieve online nieuwsartikelen, sancties, PEP’s en volglijsten te integreren

Academisch Onderzoek

Zoek of integreer relevante actuele en historische nieuwsartikelen, patentgegevens, wetenschappelijke en juridische content in uw data-analysetools om de data-analyses en -interpretaties van uw R&D-afdeling te versterken, innovatie te stimuleren en baanbrekende technologieën en inzichten te ontwikkelen.

PR/Marketing/Sales

Integreer relevant nieuws en datasets over social media in trendanalyse-applicaties en voorspellende-analysetools om marktgegevens te analyseren, merkprestaties te meten en constructieve informatie over uw concurrenten te verzamelen.

Neem contact met ons op
Telefoonnummer: 020 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op LinkedIn of Twitter
  • Ga naar nieuws voor interessante artikelen, whitepapers en blogs