daas

Optimal Data Delivery

Digitale transformatie is meer dan een modewoord: het is nodig om te overleven in de bedrijfsomgeving van nu. Maar terwijl veel organisaties gefocust zijn op digitale transformatie en de data-analyses en -interpretaties die daarvoor nodig zijn, mislukt naar schatting 60 tot 85 procent van alle big-data-projecten. Waarom hebben zoveel organisaties moeite om de juiste resultaten te boeken?

Of uw bedrijf merkgegevens onderzoekt, financiële-trendanalyses uitvoert of algoritmes voor machine learning ontwikkelt, u heeft de relevante, hoogwaardige en genormaliseerde big data van een ervaren contentaggregator nodig, verrijkt met metadata en aangeleverd via een eenvoudig te integreren API.

Met onze API's heeft u toegang tot relevante webdatafeeds

Nexis® Data as a Service biedt verschillende API's voor data-integratie in uw trendanalysetools of om uw eigen big-data-onderzoek te faciliteren. U kunt uw bedrijfsgegevens aanvullen met datafeeds die actuele en historische nieuwsartikelen bevatten, informatie over PEP's voor risicomanagement en alternatieve gegevens.

Onze data-infrastructuur ondersteunt:

Meer dan 125 miljoen zoekopdrachten per jaar

Meer dan één miljoen gedownloade documenten per dag

Redundante architectuur, inclusief een extra reduntant systeem voor calamiteitenherstel dat meerdere keren per jaar word getest.

99.91% betrouwbaarheid

99.97% beschikbaarheid

Zelfs de allerbeste dataprojecten komen niet van de grond als deze alleen vertrouwen op interne gegevens. Externe bronnen geven dataprojecten een extra dimensie, zodat u KI- of machine learning-applicaties kunt lanceren die bruikbare inzichten opleveren.

De Nexis DaaS API’s bieden u op verschillende manieren toegang tot deze gegevens, en u kunt zelf kiezen hoe u ernaar wilt zoeken, hoe u ze wilt ontvangen en hoe u ze gaat hosten.

  • Met Bulk API kunt u zich abonneren op ATOM, een XML-gebaseerde en semigestructureerde feed met nieuws en juridische content op publicatieniveau – met een archief dat meer dan 30 jaar teruggaat – een enorme hoeveelheid content voor historische analyses, voorspellende modellering en nog veel meer.
  • De RESTful API geeft toegang tot geavanceerde functies – zoeken, opvragen, opgeslagen zoekopdrachten en werkmappen – binnen uw eigen gebruikersinterface, zodat u de volledige contentset van LexisNexis kunt gebruiken en gegevens on-demand kunt opzoeken.
  • Met de Constant Call API kunt u specifieke datasets voortdurend in de gaten houden, bijvoorbeeld PEP’s of volglijsten voor proactief risicomanagement

Nexis® Data as a Service heeft u ook toegant tot uitgebreide online-bronnen om u te helpen diepgaand inzicht te krijgen in verschillende webservice- oproepen en -codes voor uiteenlopende ontwikkelomgevingen.

Platformneutral

Open Data Protocol (OData 4.0)

W3C-conforme oplossing met een XML-gebaseerde API

XML verzoek/reactie

Schaalbaarheid en kwaliteit van dienstverlening

Op zoek naar alternatieve gegevens om uw interne datasets aan te vullen?  Praat met een van onze data-integratiespecialisten over de Optimal API's die de CORE zijn van Nexis Data as a Service en vraag naar ons ontwikkelaarsportal.

Comprehensive

Baseer de data-analyses en -interpretaties van al uw onderzoek – financieel, risico, academisch, bedrijven en merkgegevens – op alternatieve informatiebronnen met een ongeëvenaard volume en een ongekende variatie.

Lees meer

Robust

Geef uw data-analysetools de juiste input met slimme content die verrijkt is met vakkundig toegepaste semantische analyses voor nauwkeurigere zoekopdrachten, hogere relevantie en snellere resultaten voor kwantitatieve en kwalitatieve data-analyses.

Lees meer

Experienced

Zet data-integratie sneller om in bruikbare inzichten door te kiezen voor een ervaren Data as a Service-partner. LexisNexis® is al meer dan 45 jaar een betrouwbare contentaggregator voor bedrijven en juridische organisaties. In de jaren '90 waren we een van de eerste aanbieders die machine learning en datavisualisatie integreerden in onze applicaties – tientallen jaren voordat de rest het deed.

Lees meer

Ontdek hoe Nexis DaaS big data-onderzoek mogelijk maakt

Financiële-trendanalyse

Big data met betrekking tot nieuws over hedgefondsen gebruiken voor financiële-trendanalyses, kwantitatieve modellering of voorspellende analyses, gebaseerd op prijs-gebeurteniscorrelaties om bedrijfsinzichten te genereren en meetbare waarde te creëren.

Corporate Data Science

Heel eenvoudig gedrukte en online nieuwspublicaties integreren in machine learning-applicaties en toegang krijgen tot miljarden relevante documenten en datapunten ter ondersteuning van uw bedrijfskritische data-analyses

Risk & Supply Management

Volg de nieuwste trends, de meest recente wetswijzigingen en mogelijk disruptieve gebeurtenissen die een risico kunnen vormen door informatie over negatieve online nieuwsartikelen, sancties, PEP’s en volglijsten te integreren

Academisch Onderzoek

Zoek of integreer relevante actuele en historische nieuwsartikelen, patentgegevens, wetenschappelijke en juridische content in uw data-analysetools om de data-analyses en -interpretaties van uw R&D-afdeling te versterken, innovatie te stimuleren en baanbrekende technologieën en inzichten te ontwikkelen.

PR/Marketing/Sales

Integreer relevant nieuws en datasets over social media in trendanalyse-applicaties en voorspellende-analysetools om marktgegevens te analyseren, merkprestaties te meten en constructieve informatie over uw concurrenten te verzamelen.

Neem contact met ons op
Telefoonnummer: 020 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op LinkedIn of Twitter
  • Ga naar nieuws voor interessante artikelen, whitepapers en blogs