daas

Robust Enrichments

De exponentiële groei van big data maakt het voor bedrijven steeds moeilijker om de gegevens te vinden die leiden tot de beste bedrijfsinzichten. Gebruik slimmere informatie door middel van een eenvoudig te integreren API en maak gebruik van de kracht van voorspellende analyses, stel kwantitatieve financiële modellen op of 'voedt' uw applicaties voor machine learning.

Relevante gegevens verzamelen voor data-analyse en -interpretatie

LexisNexis begint met geautomatiseerde data-aggregatie van toonaangevende internationale bronnen om zoveel mogelijk inzicht te geven in merken en markten. Onze uitgebreide contentdekking wordt vervolgens aangevuld met dataontwerp, classificatie en verrijking volgens een procedure die uniek is binnen onze branche.

Data normalisatie

Biedt de mogelijkheid om een semigestructureerde XML-datafeed op een gestandaardiseerde of aangepaste manier te integreren in iedere database of applicatie. Onze verrijking bestaat uit 125 descriptieve metadatabestanden, waaronder koptekst, onderwerp, indextijd, uitgever, land, taal, bronrangschikking, brononderwerp en nieuwscategorie.

Algoritmische semantische analyse

Maakt het mogelijk om relevante gegevens te ontdekken in content die gepubliceerd is in verschillende talen, zoals Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Russisch, Nederlands, Braziliaans-Portugees en Arabisch.

Extractie van vermelde entiteiten

Analyseert teksten en herkent relevante entiteiten (bedrijven, mensen, locaties), onderwerpen, gebeurtenissen en geolocatie.

Thematische classificatie

Natuurlijke taalverwerking en machine learning vormen de kern van LexisNexis® SmartIndexing Technology™, ons bekroonde en geautomatiseerde classificatiesysteem dat metadata van meer dan 7.000 onderwerpen en bedrijfstakken analyseert en toepast. Hierdoor kunnen gebruikers onnodige 'ruis' elimineren en de gegevens ontdekken die ze nodig hebben voor hun voorspellende analyses en andere big-data-toepassingen.

De verrijkte data en services van LexisNexis worden wereldwijd al meer dan 45 jaar vertrouwd door overheden en bedrijven – en dat is niet zonder reden. Onze gepatenteerde datacategorisatie, aangevuld door de indexering en tagging van externe partijen, leidt tot efficiëntere en specifiekere dataoproepen die relevante gegevens vastleggen. De verouderde LexisNexis SmartIndexing-tags blijven in de gevonden gegevens aanwezig en kunnen vervolgens aangevuld worden met uw eigen verrijking.

Ontdek hoe u dankzij de robust enrichtments the CORE van Nexis DaaS minder tijd kwijt bent aan data-wrangling, en dus meer tijd kunt besteden aan uw data-analyses en -interpretaties. Neem contact met ons op om toegang te krijgen tot het ontwikkelaarsportal, voorbeeldbestanden en een voorbeeldschema.

Comprehensive

Baseer de data-analyses en -interpretaties van al uw onderzoek – financieel, risico, academisch, bedrijven en merkgegevens – op alternatieve informatiebronnen met een ongeëvenaard volume en een ongekende variatie.

Lees meer

Optimal

Via eenvoudig te integreren Bulk- of RESTful-API's krijgt u toegang tot de semigestructureerde datasets die u nodig heeft voor al uw big-data-projecten, bijvoorbeeld trendanalyses, machine learning, predictive analytics enzovoort.

Lees meer

Experienced

Zet data-integratie sneller om in bruikbare inzichten door te kiezen voor een ervaren Data as a Service-partner. LexisNexis® is al meer dan 45 jaar een betrouwbare contentaggregator voor bedrijven en juridische organisaties. In de jaren '90 waren we een van de eerste aanbieders die machine learning en datavisualisatie integreerden in onze applicaties – tientallen jaren voordat de rest het deed.

Lees meer

Ontdek hoe Nexis DaaS big data-onderzoek mogelijk maakt

Financiële-trendanalyse

Big data met betrekking tot nieuws over hedgefondsen gebruiken voor financiële-trendanalyses, kwantitatieve modellering of voorspellende analyses, gebaseerd op prijs-gebeurteniscorrelaties om bedrijfsinzichten te genereren en meetbare waarde te creëren.

Corporate Data Science

Heel eenvoudig gedrukte en online nieuwspublicaties integreren in machine learning-applicaties en toegang krijgen tot miljarden relevante documenten en datapunten ter ondersteuning van uw bedrijfskritische data-analyses

Risk & Supply Management

Volg de nieuwste trends, de meest recente wetswijzigingen en mogelijk disruptieve gebeurtenissen die een risico kunnen vormen door informatie over negatieve online nieuwsartikelen, sancties, PEP’s en volglijsten te integreren

Academisch Onderzoek

Zoek of integreer relevante actuele en historische nieuwsartikelen, patentgegevens, wetenschappelijke en juridische content in uw data-analysetools om de data-analyses en -interpretaties van uw R&D-afdeling te versterken, innovatie te stimuleren en baanbrekende technologieën en inzichten te ontwikkelen.

PR/Marketing/Sales

Integreer relevant nieuws en datasets over social media in trendanalyse-applicaties en voorspellende-analysetools om marktgegevens te analyseren, merkprestaties te meten en constructieve informatie over uw concurrenten te verzamelen.

Neem contact met ons op
Telefoonnummer: 020 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op LinkedIn of Twitter
  • Ga naar nieuws voor interessante artikelen, whitepapers en blogs