Bedrijfsinformatie Midden-Oosten en Noord-Afrika

15 August 2017 11:35am

LexisNexis® breidt bedrijfsinformatiedekking uit in Midden-Oosten en Noord-Afrika

Wij weten dat onze klanten betrouwbare bedrijfsinformatie nodig hebben om in te springen op nieuwe mogelijkheden en tegelijkertijd compliancerisico's te beperken, daarom hebben wij een overeenkomst gesloten met Diligencia, een gerespecteerde aanbieder van bedrijfsinformatie in de regio Midden-Oosten en Noord- Afrika (MONA). De bedrijfsprofielen zijn samengesteld uit origineel bronmateriaal in de lokale taal van registratie en zijn uitsluitend gebaseerd op officiële bronnen zoals overheidsministeries, vergunningverlenende autoriteiten en officiële staatsbladen.  Zij bevatten o.a. geregistreerde adressen en contactgegevens, datum van oprichting, aandelenkapitaal, geregistreerde directeuren, aandeelhouders, dochterondernemingen en activiteiten onder vergunning.

De toegevoegde content is gericht op verschillende uitdagingen waar organisaties mee te maken krijgen wanneer zij due diligence of bedrijfsinformatieonderzoeken uitvoeren in bedrijven in de MONA-regio. In plaats van een lang proces waarin officiële instanties zoals het registratiekantoor van het Ministerie van Handel, de General Authority for Foreign Investment (GAFI) en officiële staatsbladen moeten worden benaderd, zoals bijvoorbeeld in Egypte, profiteren bedrijven met slechts enkele muisklikken van uitgebreide zakelijke profielen. Hierdoor zijn gebruikers in staat snel eigendomsstructuren in kaart te brengen om gerelateerde holdings, dochterondernemingen en investeringen van bedrijfseenheden in de MONA-regio te identificeren.

"LexisNexis blijft op proactieve wijze strategische contentovereenkomsten ontwikkelen om in de veranderende behoeften van onze klanten te voorzien. Wij kijken ernaar uit om onze contentdekking te vergroten en onze klanten op deze manier te ondersteunen bij het beperken van hun veranderende juridische, financiële, reputatie- en strategische risico's." Mark Dunn, Segment Leader Entity Due Diligence & Monitoring, LexisNexis Business Insight Solutions.

"Diligencia biedt een duidelijk overzicht van de feiten in gebieden waar publieke informatie niet vrij verkrijgbaar is. Wij zijn erg blij met de mogelijkheid om deze diensten uit te breiden naar de klanten van LexisNexis en deze informatie te leveren als een solide basis voor hun besluitneming in de opkomende markten." Patrick Lord, Managing Partner, Diligencia Group.


Over Diligencia Group

Diligencia is de meest gevraagde aanbieder van bedrijfsinformatie in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Diligencia werd opgericht in 2008 en is gevestigd in Oxford, Engeland. Het bedrijf heeft tevens een kantoor in Marokko en in de VAE is een team van onderzoekers en curatoren van harde feiten actief, dat zich richt op gebieden waar publieke informatie niet vrij verkrijgbaar is. De aanbieder van bedrijfsinformatie stelt bedrijfsprofielen samen op basis van officieel en origineel bronmateriaal in de lokale taal van registratie. Deze gegevens zijn van essentieel belang voor complianceteams, bedrijfsinformatieprofessionals en kredietagentschappen om goed geïnformeerde besluiten te nemen.


Mediacontact
Naam: Sam Hemmant
Bedrijf: LexisNexis Business Insight Solutions
Telefoon: +31 (0) 6 13284785    
E-mailadres: sam.hemmant@lexisnexis.co.uk

Neem contact met ons op
Telefoonnummer: 020 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op LinkedIn of Twitter
  • Ga naar nieuws voor interessante artikelen, whitepapers en blogs