ISO 37001: Bedrijfswaarde berekenen

14 September 2017 11:14am
ISO 37001 Calculating The Business Value


ISO 37001: De Bedrijfswaarde berekenenDe jaarlijkse kosten van omkoping en corruptie wordt geschat op bijna $ 3 biljoen dollar – aangezien deze activiteiten in de schaduw plaats vinden, is het bedrag waarschijnlijk veel hoger. Maar er zijn andere kosten die uw organisatie moet overwegen – reputatie, juridische, financiële en strategische risico's die het vertrouwen breekt en de invloed op de groei en winst.


Op basis van wereldwijde case studies voor het identificeren en aanpakken van omkopingsrisico bij klanten, leveranciers en andere derden partijen helpt de ISO 37001 certificering u bij het verkleinen van risico's en het aantonen van uw welwillendheid om ethische te handelen.


Download nu ons E-Book: ISO 37001: De Bedrijfswaarde berekenen om te leren waarom het nastreven van certificering een slimme zakelijk zet is.

Lees het vandaag!

Klik nu op de blauwe knop om uw versie te downloaden. U kunt ook een demo aanvragen om te zien hoe LexisNexis content, hulpprogramma's en diensten de eisen van ISO 37001 ondersteunen door onderstaand formulier in te vullen.

Neem contact met ons op
Telefoonnummer: 020 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op LinkedIn of Twitter
  • Ga naar nieuws voor interessante artikelen, whitepapers en blogs