LexisNexis sponsort de Dutch PR Awards 2017

30 May 2017 11:06am
Lexisnexis en VPRA PR Awards

Op 14 september worden voor de vijfde keer de Dutch PR Awards uitgereikt aan de bureaus met de beste PR-cases van 2016-2017. LexisNexis is sponsor van deze vijfde editie die georganiseerd wordt door brancheorganisatie VPRA. 

De Dutch PR Awards, die traditioneel verschillende categorieën bestrijken, worden op donderdag 14 september in Amsterdam uitgereikt aan de bureaus met de beste PR-cases van 2016-2017. Iedereen kan een casus indienen, die door een professionele vakjury wordt beoordeeld. De award-uitreiking vindt plaats in Theater Amsterdam, waar eind van de dag wordt gestart met een borrel, gevolgd door een diner met de feestelijke uitreiking van de Dutch PR Awards 2017.
VPRA-voorzitter Huib Bannier: "Het wordt een bijzondere dag waar we trots mogen zijn op ons eigen werk, trots op het werk van de ander, en trots op ons mooie vak. Ik ben nu al trots op de enorme energie die collega's van aangesloten bureaus stoppen in de organisatie van het evenement van het jaar. 14 september, een dag om naar uit te kijken!".

Zowel VPRA-bureaus als niet-leden en opdrachtgevers worden van harte uitgenodigd om hun case in te dienen om mee te dingen naar de Dutch PR Awards. Geïnteresseerden kunnen zich nu inschrijven via: http://www.vpra.nl/dutch-pr-awards/inschrijven-dpra-2017/

Neem contact met ons op
Telefoonnummer: 020 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op LinkedIn of Twitter
  • Ga naar nieuws voor interessante artikelen, whitepapers en blogs