Risk Monitoring

6 June 2017 8:57am


Download nu ons E-Book: De noodzaak van risicomonitoring - een praktische gids voor het verkrijgen van meer inzicht in potentiële risico's

Vandaag de dag worden bedrijven geconfronteerd met een scala aan sterk fluctuerende risico's. Bestuurders en topmanagers zijn zich hier maar al te zeer van bewust. Uit een wereldwijd onderzoek onder directieleden en senior executives blijkt dat "... de impact van de naderende Brexit, de groeiende prijsvolatiliteit op de grondstoffenmarkten, de polarisatie als gevolg van de recente Amerikaanse presidentsverkiezingen, de terroristische dreiging, 'asset bubbles' in China, het debat over eerlijke lonen en inkomensgelijkheid, en de voortdurende instabiliteit in het Midden-Oosten" hebben geleid tot toenemende bezorgdheid over de zakelijke risico's in 2017.

Bovendien zijn bedrijven in steeds grotere mate afhankelijk van externe partijen. Complexe, internationale toeleveringsketens en uitgebreide klanten-, partner- en resellernetwerken zijn eerder regel dan uitzondering. De cijfers zijn wat dat betreft veelzeggend:

Risk monitoring info

Meer weten? Download nu ons E-Book! Klik op de blauwe knop!

Neem contact met ons op
Telefoonnummer: 020 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op LinkedIn of Twitter
  • Ga naar nieuws voor interessante artikelen, whitepapers en blogs