LexisNexis     |   Nexis Solutions

LexisNexis is een vooraanstaande leverancier van kennis-en informatieoplossingen voor professionals in tal van sectoren. Wij leveren informatie aan meer dan 3.000 klanten in onder meer de Benelux, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Noord-Europa, Oost-Europa, het Midden-Oosten en Latijns Amerika. LexisNexis is onderdeel van de RELX groep.

De database van LexisNexis omvat meer dan 36.000 bronnen: online, offline, social media, (inter) nationale en regionale kranten, tijdschriften en markt- en bedrijfsinformatie. Dankzij de diversiteit en de omvang van de beschikbare informatie bent u altijd op de hoogte van wat er speelt in de verschillende media. Deze kennis kunt u vervolgens eenvoudig delen en implementeren in uw organisatie.

Onze oplossingen
Met de hulp van onze goedgevulde database hebben wij diverse oplossingen ontwikkeld op het gebied van onderzoek, risk & compliance, marketing & PR en Data as a Service. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Oplossingen voor de hele organisatie

Onze oplossingen zijn relevant voor alle afdelingen van een organisatie:

Oplossingen per afdeling

Dit is LexisNexis

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Rule of Law

In functionerende samenlevingen moet elke burger toegang hebben tot een onafhankelijk en transparant rechtssysteem. Wetten moeten door elke burger worden nageleefd - inclusief de staat. Waar deze rechtsstaat heerst, leeft men veilig, is er voldoende werk en een goed onderwijssysteem. In landen met een zwakke rechtsstaat prevaleren corruptie, armoede en geweld.

LexisNexis heeft zich daarom tot doel gesteld te zorgen voor de verspreiding van wetgeving. Dit gebeurt enerzijds door het brede scala aan legale producten, maar ook door de ondersteuning van geselecteerde sponsorprojecten.

Human Trafficking Index

Tegenwoordig leven meer mensen in slavernij dan in meer dan 350 jaar geschiedenis van de slavenhandel als geheel. De LexisNexis Human Trafficking Awareness Index analyseert opkomende trends in de bewustwording van mensenhandel door het maandelijkse volume aan artikelen te meten die dit probleem aanpakken. Zie onze infographic over de LexisNexis Human Trafficking Awareness Index voor meer informatie .

Kinderen zijn onze toekomst

We ondersteunen  SOS Kinderdorpen Internationaal (SOS Kinderdorpen Internationaal), de overkoepelende organisatie van meer dan 130 SOS Kinderdorpenverenigingen wereldwijd, die kinderen en adolescenten zonder ouderlijke zorg en gezinnen in moeilijke levenssituaties ondersteunen via een breed scala aan zorg-, onderwijs- en gezondheidszorgprogramma's ,

Neem contact met ons op
Telefoonnummer: +31 (0) 20 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op Facebook, LinkedIn of Twitter
  • Ga naar Kennisbank voor interessante artikelen, whitepapers en blogs