Ontdek de krachtige
database van LexisNexis

Er zijn uitdagingen genoeg, maar toegang tot betrouwbare informatie voor het doen van onderzoek, het screenen van mensen of het monitoren van media hoort hier niet bij. Wij helpen je verder door toegang tot een database met van relevante en betrouwbare informatie waarmee je de juiste beslissingen kunt nemen op het juiste moment.

Welk abonnement past het best bij mij?

Maak hieronder je keuze: Nexis Diligence voor compliance professionals of Newsdesk voor PR-, communicatie of marketing professionals. Op zoek naar een ander product? Vul dan het formulier onderaan de pagina in.

Media monitoring en- analyse

Met Nexis Newsdesk® blijf je altijd op de hoogte van wat er wordt gezegd over jouw organisatie in de media. Visualiseer de gevonden informatie en deel waardevolle inzichten met je stakeholders.

Media monitoring en- analyse

Due Diligence en screening

KYC, (customer) due diligence, third-party screening en onderzoek door middel van 1,400 sanctie- en volg-  en 1,4 miljoen PEP lijsten. Voldoen aan nationale en internationale regelgeving.

Due Diligence en screening

Integreer en test onze datasets

Krijg toegang tot onze developers portal met grote hoeveelheden datasets van nieuws-, bedrijfs-, patent-, juridische gegevens en pep’s, sancties en volglijsten via onze flexibele API’s.

Integreer en test onze datasets

Diepgaand en markt onderzoek

Nexis is de online database met meer dan 40.000 bronnen, speciaal gemaakt voor (markt)onderzoekers, marketeers, journalisten en consultants die zoeken naar een uitgebreid nieuwsarchief met betrouwbare informatie.

Diepgaand en markt onderzoek
Vraag hier uw proefabonnement of toegang aan
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op Facebook, LinkedIn of Twitter
  • Ga naar Kennisbank voor interessante artikelen, whitepapers en blogs