Ontdek de krachtige database van LexisNexis: vraag een gratis demo aan

De COVID-19 pandemie zorgt ervoor dat we tegen ongekende uitdagingen aanlopen.
Wij helpen u hierbij door het leveren van relevante en betrouwbare informatie waarmee u nog steeds de juiste beslissingen kunt nemen.

De uitgebreide LexisNexis database is de basis van onze  oplossingen. Benieuwd hoe het werkt? Vraag een gratis demo aan, we verkennen dan samen met u de mogelijkheden.

U kunt ook een proefabonnement afsluiten, vul het formulier in en wij nemen contact op om de mogelijkheden te bespreken.

false
Media monitoring met Nexis Newsdesk
Wilt u weten wat de realtime media aandacht is voor uw organisatie? Media monitoring helpt u om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom uw organisatie, concurrenten en de branche.
false
Due Diligence en screening met Nexis Diligence
KYC, (customer) due diligence, third-party screening en onderzoek door middel van 1,400 sanctie- en volg- en 1,4 miljoen PEP lijsten. Voldoen aan nationale en internationale regelgeving.
false
Marktonderzoek en bedrijfsinformatie met Nexis
Onderzoek doen in een database met meer dan 40.000 online en offline bronnen. Door de samenwerking met DPG en MediaHuis zoekt u in het meest complete aanbod van bronnen in Nederland.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze zeer complete database? Vraag dan een gratis demo-afspraak via het formulier.

Aanvragen proefabonnement of demo
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op Facebook, LinkedIn of Twitter
  • Ga naar Kennisbank voor interessante artikelen, whitepapers en blogs