Ontdek de krachtige database van LexisNexis: vraag een gratis demo aan

Er zijn uitdagingen genoeg, maar toegang tot betrouwbare informatie voor het doen van onderzoek, het screenen van mensen of het monitoren van media hoort hier niet bij. Wij helpen je verder door toegang tot een database met van relevante en betrouwbare informatie waarmee je de juiste beslissingen kunt nemen op het juiste moment..

De uitgebreide LexisNexis database is de basis van onze  oplossingen. Benieuwd hoe het werkt? Vraag een gratis demo aan via het formulier.

Liever meteen zelf een kijkje nemen? Je kunt ook tegen betaling een proefabonnement voor een korte periode afsluiten, vul het formulier in en wij nemen contact op met je om de mogelijkheden te bespreken.

>>Gratis proefabonnement Nexis aanvragen

false
Media monitoring met Nexis Newsdesk
Wilt u weten wat de realtime media aandacht is voor uw organisatie? Media monitoring helpt u om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom uw organisatie, concurrenten en de branche.
false
Due Diligence en screening met Nexis Diligence
KYC, (customer) due diligence, third-party screening en onderzoek door middel van 1,400 sanctie- en volg- en 1,4 miljoen PEP lijsten. Voldoen aan nationale en internationale regelgeving.
false
Marktonderzoek en bedrijfsinformatie met Nexis
Onderzoek doen in een database met meer dan 40.000 online en offline bronnen. Door de samenwerking met DPG en Mediahuis zoekt u in het meest complete aanbod van bronnen in Nederland.

Ben je student?

Let op: de mogelijkheid voor het aanvragen van een proefabonnement of demo is niet bestemd voor studenten of scholieren. Mocht je toegang willen tot de database van LexisNexis (Krantenbank), neem dan contact op met je school of ze een abonnement hebben of ga naar http://nexisuni.com/ om in te loggen.

Gratis proefabonnement Nexis en Nexis Diligence

Deze oplossingen kun je nu uitproberen door middel van een gratis proefabonnement

  • Nexis: dé tool voor betrouwbaar onderzoek doen. Vul het formulier in en krijg direct 7 dagen gratis toegang. Direct toegang tot Nexis
  • Nexis Diligence is een complete risk & compliance screening oplossing. Probeer het nu twee weken gratis uit.  Probeer Nexis Diligence uit
Aanvragen proefabonnement of demo
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op Facebook, LinkedIn of Twitter
  • Ga naar Kennisbank voor interessante artikelen, whitepapers en blogs