Ontdek de krachtige database van LexisNexis

Er zijn uitdagingen genoeg, maar toegang tot betrouwbare informatie voor het doen van onderzoek, het screenen van mensen of het monitoren van media hoort hier niet bij. Wij helpen je verder door toegang tot een database met van relevante en betrouwbare informatie waarmee je de juiste beslissingen kunt nemen op het juiste moment.

De uitgebreide LexisNexis database is de basis van onze  oplossingen. Benieuwd hoe het werkt? Probeer het 7 dagen gratis uit.

Ben je student?

Let op: de mogelijkheid voor het aanvragen van een proefabonnement of demo is niet bestemd voor studenten of scholieren. Mocht je toegang willen tot de database van LexisNexis (Krantenbank), neem dan contact op met je school of ze een abonnement hebben of ga naar http://nexisuni.com/ om in te loggen.

Gratis proefabonnement Nexis en Nexis Diligence

Deze oplossingen kun je nu uitproberen door middel van een gratis proefabonnement

  • Nexis: dé tool voor betrouwbaar onderzoek doen. Vul het formulier in en krijg direct 7 dagen gratis toegang. Direct toegang tot Nexis
  • Nexis Diligence is een complete risk & compliance screening oplossing. Probeer het 7 dagen gratis uit.  Probeer Nexis Diligence uit
Vraag hier uw gratis proefperiode
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op Facebook, LinkedIn of Twitter
  • Ga naar Kennisbank voor interessante artikelen, whitepapers en blogs