Gratis proefabonnement Nexis

De COVID-19 pandemie zorgt ervoor dat we tegen ongekende uitdagingen aanlopen.
Wij helpen u hierbij door het leveren van relevante en betrouwbare informatie waarmee u nog steeds de juiste beslissingen kunt nemen.

Nexis: de nieuws database met alerts en analyses

Onderzoek is de basis voor het nemen van veel beslissingen. Met onze onderzoektool Nexis krijgt u toegang tot een database met meer dan 40.000 (inter)nationale bronnen.

14 dagen gratis toegang tot onze onderzoektool Nexis:

Bestand:Icons8 flat checkmark.svg - Wikipedia

Online en offline bronnen: o.a. regionale en (inter)nationale kranten, vaktijdschriften, bedrijfsinformatie en KVK bestanden.

Bestand:Icons8 flat checkmark.svg - Wikipedia

Stel alerts in die u op de hoogte houden van actueel nieuws over uw merk, bedrijf, industrie of concurrentie.

Bestand:Icons8 flat checkmark.svg - Wikipedia

Analyseer uw media uitingen, ontdek wat er over u wordt geschreven en herken op tijd welke mogelijke bedreigingen er zijn met behulp van de ingebouwde analyse tools

Voorwaarden voor het aanvragen van een proefabonnement:

  • Studenten, particulieren, freelancers en ZZP'ers kunnen geen gratis proefabonnement aanvragen
  • Journalisten die zijn aangesloten bij de NVJ kunnen met korting een abonnement afsluiten. Meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden vindt u hier: https://www.villamedia.nl/lexisnexis

Vraag een gratis demo aan

De uitgebreide LexisNexis database is ook de basis van onze andere oplossingen. Bekijk snel de mogelijkheden via een demo-afspraak:

false
Nexis Newsdesk
Wilt u weten wat de realtime media aandacht is voor uw organisatie? Media monitoring helpt u om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom uw organisatie, concurrenten en de branche.
false
Nexis Diligence
KYC, (customer) due diligence, third-party screening en onderzoek door middel van 1,400 sanctie- en volg- en 1,4 miljoen PEP lijsten. Voldoen aan nationale en internationale regelgeving.
false
Nexis Data as a Service
Wilt uw liever onze data rechtstreeks in uw eigen systeem testen? Wij kunnen uw systemen voorzien van uiteenlopende content. Deze gegevens zijn beschikbaar in een aantal formaten: API’s, WSK, Metabase Firehose, Metabase Filters of Metabase Search.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze zeer complete database? Vraag dan een gratis demo-afspraak via het formulier.

Aanvragen proefabonnement of demo
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op Facebook, LinkedIn of Twitter
  • Ga naar Kennisbank voor interessante artikelen, whitepapers en blogs