Krijg toegang tot een compleet bestand met nieuws, bedrijfs- en marktinformatie

Bent u veel tijd kwijt aan onderzoek en het verzamelen van informatie? Dat is lastig, zeker als die informatie verspreid is over meerdere plekken. Met de onderzoek oplossingen van LexisNexis heeft u toegang tot ruim 40,000+ betrouwbare nationale en internationale publicaties en nieuwsbronnen, zowel online als offline.  Op nationaal niveau zijn wij de enige aanbieder van de 75 meest gelezen kranten en tijdschriften van Nederland.

LexisNexis biedt u niet alleen alle bronnen die u nodig heeft voor het doen van onderzoek, maar ook toegang tot:

7 dagen gratis en vrijblijvend toegang tot de LexisNexis Database
U kunt nu heel eenvoudig kennis maken met de database van LexisNexis: vraag toegang aan tot Nexis via dit formulier. U krijgt direct toegang voor een week, geheel gratis en vrijblijvend!

Begrippenlijst voor marketing en onderzoek
Nep nieuws, fact checking, er zijn veel termen waarmee u bekend moet zijn. Bekijk een overzicht van alle relevante termen m.b.t marketing en onderzoek in onze begrippenlijst.

Onze digitale research oplossingen:

Deze oplossingen zorgen ervoor dat u middels een simpele zoekopdracht de artikelen vindt die u zoekt en dat u gericht verschillende nieuwsbronnen tegelijk kunt doorzoeken. Onze tools bevatten informatie uit de databases van Orbis, Reach en Amadeus.

Download een PDF over onze research oplossingen

De bronnen van LexisNexis

De basis van onze research tools is onze zeer uitgebreide en complete database met bronnen. Het betreft zowel nationale als internationale uitgaven.

Uniek is dat u via de LexisNexis database toegang heeft tot informatie die is gepubliceerd in ruim 212 landelijke en regionale kranten zoals het Algemeen Dagblad, de Volkskrant, De Telegraaf en het Financieel Dagblad. Maar ook informatie uit opiniebladen, websites, social media, blogs en forums is opgenomen in onze database. Hiermee heeft u gegarandeerd toegang tot informatie uit het meest complete aanbod van bronnen in Nederland.

Bekijk hier een overzicht van onze met (inter)nationale publicaties en nieuwsbronnen.