Digitaal toegang tot het meest complete aanbod van Nederlandse bronnen

Bij een doen van onderzoek is het zeer belangrijk om zeker te weten dat u alle bronnen checkt. Zo weet u zeker dat u niets heeft gemist. In onze database vindt u alle regionale en landelijke uitgaven van de twee grootste uitgevers in Nederland: DPG en Mediahuis. Hiermee weet u zeker dat u zoekt in het meest complete aanbod van bronnen in Nederland.

Ontdek de database met meer dan 40.000 online en offline bronnen

De basis van elk goed onderzoek is betrouwbare informatie. Ook wilt u zeker weten dat u toegang heeft tot alle informatie die relevant kan zijn. De database van Nexis bevat ruim 4 miljard artikelen uit 40.000+ nationale en internationale bronnen. Ook is het nieuws uit Nederlandse kranten (offline en online), nationaal en regionaal terug te vinden. Daarnaast zijn in Nexis publieks- en vaktijdschriften, internationale dagbladen en het nieuws van circa 200 relevante websites opgenomen. De Nexis krantenarchieven gaan tot ruim 35 jaar terug in de tijd; het online archief gaat tot 90 dagen terug.

Dus of u nu marktonderzoek of wetenschappelijk onderzoek doet, op zoek bent naar bedrijfsinformatie of een onderzoeksrapport schrijft, u vindt het in de uitgebreide en gebruiksvriendelijke database van Nexis!

Start uw gratis proefabonnement

Onderzoek is en blijft de basis van elk plan, elke strategie en elke beslissing. Wij helpen u tijdens en na de huidige crisis door het blijven leveren van relevante en betrouwbare informatie waarmee u de juiste beslissingen kunt nemen.

U kunt Nexis nu gratis twee weken uitproberen en zelf de voordelen ervaren!

Vul het formulier in en start uw proefabonnement

Nexis in het kort
Neem contact met ons op
Telefoonnummer: +31 (0) 20 485 3456
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op Facebook, LinkedIn of Twitter
  • Ga naar Kennisbank voor interessante artikelen, whitepapers en blogs