Het allergrootste aanbod

Welke database garandeert het grootste aanbod aan nationale en internationale bronnen? En hoe weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet bij het doorzoeken van de krantenarchieven?

De online database van Nexis is gevuld met de beste kwaliteitsbronnen op het gebied van nieuws en journalistiek, en juridische, bedrijfs-, branche-, en marktinformatie.

Overal ter wereld werken we samen met de grootste uitgevers om werkelijk alle artikelen voor jou te ontsluiten. Zo hebben we in Nederland een exclusieve samenwerking met DPG en Mediahuis. Daarmee kun je bijvoorbeeld álle content van de afgelopen veertig jaar van de Volkskrant, de Telegraaf, het AD en regionale kranten doorspitten.

De continu uitbreidende database met +4 miljard artikelen is slim doorzoekbaar. Met gepersonaliseerde dashboards en notificaties zorg je ervoor dat je precies te weten komt wat je moet weten om de beste onderzoek te doen.

Probeer Nexis nu 7 dagen gratis uit

Gebruiksvriendelijke
online onderzoek oplossing

 • Grootste online database met internationale bronnen
  De grootste online internationale database garandeert dat je met miljarden artikelen altijd vindt wat je zoekt. Bovendien voegen we doorlopend nieuwe bronnen toe, zodat je over zoveel mogelijk data kunt beschikken.
 • Geen zorgen over copyright
  In tegenstelling tot veel andere partijen respecteren wij de copyright rechten van uitgevers. Met het gebruik van de content in onze database voorkom je dure juridische claims.
 • Gebruiksvriendelijk zoeken
  Dankzij onze flexibele zoekfuncties gebruik je zowel eenvoudige als geavanceerde zoektermen, precies op de manier waarop je wilt zoeken. Ervaar hoe Nexis je sneller helpt te vinden waar je naar zoekt.
 • Relevante resultaten
  Specifieke zoekfilters garanderen relevante resultaten, die je bovendien eenvoudig verder kunt verfijnen. Vind precies waar je naar op zoek bent, om efficiënter en sneller te zoeken dan je gewend bent.
 • Training en consultancy
  Onze Nexis-consultants geven trainingen en bieden begeleiding, inclusief handige tips en tricks. Wij helpen je het maximale uit Nexis te halen, om jouw onderzoek en de resultaten verder te verrijken.

Vraag een gratis proefabonnement aan en krijg direct toegang tot Nexis

Gebruik Nexis voor jouw onderzoek

Voortaan onderzoek doen vanuit het breedste aanbod beschikbare bronnen? Ervaar hoe Nexis de (online) database is waar je naar op zoek bent. Vul het formulier in en je krijgt direct 7 dagen toegang.

Klik hier en krijg direct 7 dagen toegang tot Nexis

Meer weten over onderzoek? Lees onze blogs!