Cloudgebaseerd platform voor studenten en docenten

Nexis Data Lab voor het Hoger Onderwijs is een cloudgebaseerd selfserviceplatform waar studenten, onderzoekers en docenten in staat worden gesteld om zelfstandig onderzoeksprojecten uit te voeren.

Nexis Data Lab combineert de mogelijkheid om een ​​ongeëvenaarde hoeveelheid (nieuws)gegevens uit de LexisNexis database te doorzoeken en te analyseren zonder technische beperkingen.

Dit kan met Nexis Data Lab

  • Ontdek en verfijn de dataset. Voer termen, bronnen, bedrijven of citaten in de zoekbalk in om te beginnen, en pas vervolgens filters toe om uw zoekresultaten te verfijnen.
  • Analyseer en visualiseer bevindingen. Importeer en analyseer binnen enkele minuten duizenden nieuwsdocumenten met behulp van open-source of door LexisNexis ontwikkelde Python-bibliotheken.
  • Exporteer analyses. Ontdek zakelijke kansen en onderzoek mogelijkheden om contact te leggen en de samenwerking aan te gaan met nieuwe relaties.

    Download de brochure

De bronnen van Nexis Data lab

nexis-data-lab3-600x300

De diepte en kwaliteit van de content van Nexis Data Lab zijn ongeëvenaard. Voor onze Nexis Uni gebruikers is het goed om te weten dat voor Data Lab dezelfde bronnen zijn gebruikt.

Maak gebruik van meer dan 15.000 nieuwsbronnen, juridische bronnen en zakelijke bronnen. Zoek in gedrukte en online tijdschriften, televisie­ en radio­-uitzendingen, nieuwsberichten en blogs. Krijg toegang tot berichten uit lokale, regionale, nationale en internationale kranten met uitge­breide archieven.

Wilt u meer weten?
Meer weten over LexisNexis?
  • Wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op Facebook, LinkedIn of Twitter
  • Ga naar Kennisbank voor interessante artikelen, whitepapers en blogs